divendres, 16 de novembre del 2012

Resum de la reunió de la junta de l'AMPA [15/11/2012]


Resum dels temes tractats i acords de la reunió de la junta de l'AMPA de l'escola Herrero del dijous 15 de novembre de 2012.
  • S'informa a la junta que ja s'ha presentat l'escrit adreçat a l'ajuntament demanant el canvi de la porta del pati, explicant les condicions en que està i que resulta un perill per a tots els xiquets i famílies que la travessen diàriament.
  • S'informa a la junta que ja s'ha presentat l'escrit adreçat al centre demanant més puntualitat a la persona encarregada del servei de menjador i que els xiquets de 3 i 4 anys puguen també accedir al menjador escolar de l'escola, en igualtat als altres xiquets i xiquetes.
  • S'acorda que el Mercat solidari i la Festa del dibuix serà el dissabte 15 de desembre de 2012 i que la Festa del dibuix es realitzarà el mateix dissabte mentre dure el mercat. L'horari del Mercat serà d'11 a 13 h i es concreten els tallers que es realitzaran: ornaments, targetes nadalenques, maquillatge, fruita i xocolata. També es farà una exposició dels dibuixos que facen els xiquets i xiquetes i a les 12 h hi haurà un concert amb el grup de música infantil Trobadorets.
  • En quant al projecte d'instal·lació d'un envel·lat ("toldo") al pati de l'escola, abans del començament de la reunió els membres de la junta van parlar amb tres empreses instal·ladores (Toldos Tárrega, Toldos Almi i Toldos Castellón) perquè ens elaboren tres pressupostos diferents i amb projectes d'instal·lació diferents. S'acorda també que si no es pot fer tot el projecte en una fase es puga fer en dos o en tres.
  • S'acorda tornar a quedar uns quants membres de la junta, i qualsevol soci que vulga ajudar per traslladar els llibres del banc de llibres a un altre espai dins de l'escola. S'ha quedat el proper dijous, 22/11/2012 a les 15:15 h a l'escola.
Com sempre, us recordem que si us interessa i voleu que es tracte algun altre tema o voleu proposar o opinar sobre algun dels temes sobre els quals parlarem, només cal que ens envieu un mail a l'adreça de correu electrònic de l'AMPA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada