dijous, 14 de setembre del 2017

Resum de la reunió de la junta de l'AMPA escola Herrero - 11.09.2017

Us informem dels acords i dels temes tractats durant la reunió de la junta de l'AMPA del passat dilluns 11 de setembre de 2017:


1. Es parla sobre la necessitat urgent d'informar a les famílies sobre quan es publicarà la informació de l'AMPA (informació sobre com fer-se soci, activitats extraescolars,e tc) i sobre les activitats del Patronat d'Esports. S'acorda traure una nota informativa explicant que en breu es publicarà la informació de l'AMPA i de les activitats extraescolars i que a partir del dimecres 13 ja es poden sol·licitar les activitats del Patronat d'Esports.

2. En relació a l'oferta d'activitats extraescolars durant la reunió es va analitzar el resultat de l'enquesta que s'ha enviat a totes les famílies (socis i no socis de l'AMPA) i s'acorda intentar convocar aquelles activitats que més vots han obtingut.

3. Es comenta durant la reunió alguns problemes que hi ha sobre noves incorporacions de mestres i baixes pendents de cobrir en algun curs. S'acorda traslladar aquests dubtes i problemes al Consell Escolar del dimecres 13/09.

4. Es proposa traslladar al Consell Escolar la proposta d'una festa de benvinguda del curs 2017/2018 per a tota l'escola i organitzar (igual que el curs anterior) una festa de benvinguda per a les famílies de 1r d'infantil que acaben d'arribar al centre.

5. Es parla sobre el retard que ha hagut en l'inici de les obres de la cuina de l'escola i s'acorda redactar un escrit de l'AMPA lamentant el nou retard (afegit al retard d'un any que hem patit) amb l'esperança que aquesta vegada no hi haja més retards i el nou termini per finalitzar les obres siga una realitat a finals d'octubre de 2017.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada