dimecres, 19 de novembre del 2014

Resum de la reunió de la junta de l'AMPA - 20/11/2014

Us informem dels acords i dels temes tractats durant la reunió de la junta de l'AMPA del passat dijous 20 de novembre de 2014:
  • S'acorda ajornar que la convocatòria del Banc de llibres es publicarà després de les festes de Nadal i que la reunió informativa serà el divendres 23/01/2015 a les 17 h
  • S'acorda anunciar la celebració del Mercat solidari de l'escola durant la primera setmana de desembre i que els dies de recollida dels joguets seran del 15 al 19 de desembre a les 9h del matí. El Mercat Solidari se celebrarà el dissabte 20 de desembre.
  • S'acorda recordar a la direcció de l'escola que es concreten alguns assumptes pendents de la xarrada sobre xarxes socials i seguretat en Internet.
  • S'acorda demanar a l'oficina de participació ciutadana de la Policia Nacional una xarrada adreçada a les mares i pares sobre xarxes socials i seguretat en Internet. Tot dependrà de la seua disponibilitat.
  • S'informa a la junta que la FAPA ja s'ha cobrat la quota d'aquest curs: 94 euros.
  • S'informa a la junta que Serradal S.L.L. (empresa que gestiona les activitats extraescolars) ens ha enviat la factura de la festa de fi de curs de 2013/2014 (1.590 €), els abonaments que fa a l'AMPA per cada xiquet que s'inscriu a una activitat que és d'1 euro per xiquet/mes (1.014 €) i l'abonament de la meitat de les fotocòpies del dossier que enviem a principi de curs a totes les famílies (127 €). En total l'AMPA haurà de pagar a l'empresa Serradal S.L.L. 349,75 €
  • S'informa a la junta que s'ha presentat la documentació corresponent perquè l'AMPA puga assistir al pregó de la Magdalena i a l'Ofrena.
  • S'informa a la junta que l'empresa distribuïdora de llibres Atalaya es cobrarà en breu la factura de l'adquisició dels llibres per al Banc de Llibres. La quantitat total que es cobrarà és de 2.917,99 €. 
  • S'acorda el contingut de l'ordre del dia de l'ASSEMBLEA ORDINÀRIA DE L'AMPA del proper 27 de novembre de 2014 a les 19:30 h.
  • S'acorda que durant la celebració del 2n SOPEM A L'HERRERO es presentarà a les 20:30 h un informe de les conseqüències de la supressió d'una unitat escolar a l'Herrero. Aquesta presentació es fa coincidir en altres 3 escoles afectades per les supressions (Bisbe Climent, Blasco Ibáñez i Mestre Canós) on cada AMPA presenta el seu informe. El proper 3 de desembre es presentarà l'informe complet de les 5 escoles al Centre Municipal de Cultura a les 19:30 h.
  • S'informa a la junta que les 5 AMPA han acordat participar a la Fira d'Entitats que, amb motiu de la celebració del 82 aniversari de les Normes de Castelló, s'organitza el dissabte 13 de desembre a la plaça de Sta Clara (11-14 h). Esteu tots convidats a assistir i participar.
  • S'acorda realitzar unes quantes targetes menudes (50 o 60 fotocòpies) amb informació de contacte de l'AMPA per a quan alguna família ens demana informació.
  • S'informa a la junta que el PSPV ha atorgat a les 5 AMPA de Castelló afectades per les supressions d'unitats un premi. El premi es lliurarà el dia 11 de desembre al palau de l'Exposició de la ciutat de València. Les 5 AMPA han decidit agrair la concessió del premi amb un escrit i recordar al PSPV que si algun dia tenen feines de govern no s'han oblidar de l'escola pública. També han decidit no recollir el premi perquè no volen que les protestes i reivindicacions es mesclen amb partits polítics i/o que aquests s'aprofiten d'elles.
  • S'acorda realitzar uns fulls de format xicotet amb informació sobre les coses que fa l'AMPA i animant a les famílies a fer-se sòcies.
  • S'informa a la junta que el manifest final que es llegirà en acabar la MANIFESTACIÓ "VOLEM VIURE EN VALENCIÀ" del 13  de desembre, el llegiran  membres de l'AMPA i del Consell Escolar de l'escola Herrero, convidats per la plataforma Castelló per la Llengua, organitzadora dels actes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada