dilluns, 8 de desembre del 2014

Resum de l'assemblea ordinària de l'AMPA - 27/11/2014

Resum dels temes tractats i acords de la reunió de l'assemblea ordinària de l'AMPA de l'escola Herrero del dijous 27 de maig de 2014.

  • Lectura i aprovació de l'acta de l'anterior assemblea realitzada el passat mes de maig de 2014. En el següent enllaç teniu l'acta de l'assemblea ordinària anterior: 
  • S'informa a l'assemblea que el saldo actual del compte bancari de l'AMPA és de 3.751,59 euros i que hi ha 75 famílies sòcies de l'AMPA i 16 famílies de les quals són noves. S'acorda intensificar els recordatoris a les famílies que l'any passat van ser sòcies perquè paguen la quota d'enguany i realitzar una campanya de difusió insistint en els beneficis que aporta a les famílies ser de l'AMPA.
  • S'informa als assistents de les activitats que durant el curs realitzarà o impulsarà l'AMPA: Activitats extraescolars, Banc de llibres, Mercat Solidari, Aula de fer deures, reunions periòdiques amb la direcció, participació en les activitats de l'escola (Castanyada, Carnestoltes, Setmana cultural, Dansà de la Magdalena), participació en el pregó infantil de la Magdalena, etc.
  • Es proposa a l'Assemblea si hi ha algun soci que vol formar part de la junta de l'AMPA i s'informa que l'actual president, Manolo Roig, vol deixar la presidència. No s'incorpora cap vocal nou a la junta i es presenta Pau Sancho, com a únic candidat a la presidència. 
  • Així l'actual junta de l'AMPA la formen: Pau Sancho, president, Jesús Monforte, secretari, Lidón Taus, tresorera, Pilar Montañés, Begoña Barberá, Begoña Villapun, Berta Guiral, Manolo Roig, Lourdes Tena i María Luis Mundina, com a vocals.
  • L'Assemblea acorda recolzar la proposta de les AMPAs per la Pública CS, formada per les 5 AMPAS afectades per les supressions, de convocar sopars conjunts a totes les escoles afectades a finals de cada mes. Aquest acord suposarà que el proper sopar a l'Herrero serà substituït per un SOPAR AL MESTRE CANÓS. El següent sopar també serà a un altra escola afectada per les supressions que està pendent de confirmar.
Us recordem que si us interessa que a la junta o a les assemblees de l'AMPA es tracte algun tema o voleu proposar o opinar sobre algun dels temes sobre els quals tractarem o hem tractat, només cal que ens envieu un mail a la adreça de correu electrònic de l'AMPA: ampa.cp.herrero@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada