dimarts, 19 de juliol de 2016

Resum dels temes tractats en la reunió del Consell Escolar del CEIP Herrero - 14 de juliol de 2016

Reunió del Consell Escolar.

14 de juliol de 2016.
19 h
Aula de música de l'escola Herrero.

  • Lectura i aprovació de l'acta anterior. En el següent enllaç està disponible el resum de l'anterior reunió del Consell Escolar:
http://ampaescolaherrero.blogspot.com.es/2016/06/resum-dels-temes-tractats-en-la-reunio.html
  • La direcció va informar al Consell Escolar de la memòria del curs 2015/2016. 
  • La direcció va informar al Consell Escolar que el procediment de recollida dels llibres del projecte #XarxaLlibres està finalitzat i ara resta valorar quins són els llibres que el centre haurà d'adquirir per renovació o canvi de llibres. Conselleria d'Educació establirà ajudes als centres per a cobrir aquesta despesa. Segons l'esborrany de l'ordre el termini per a sol·licitar aquestes ajudes finalitzarà el 29 de juliol. A proposta d'alguns membres del Consell s'acorda posar un segell a tots els llibres del banc per a identificar-los i un gomet (verd, roig i groc) segons l'estat de conservació. Per últim, la direcció agraeix públicament als tutors del centre, a l'AMPA i a les mares i pares la seua col·laboració i dedicació durant la 2a fase de #XarxaLlibres.
  • La direcció va informar al Consell Escolar que, encara que no s'ha publicat la convocatòria de beques de menjador però la Conselleria d'Educació ha autoritzat als centres a recollir la documentació. En aquests moments hi ha 70 sol·licituds de beca en la fase ordinària. Esperem que es publique prompte la convocatòria.
  • La direcció va informar al Consell Escolar que la reforma de la cuina que esparàvem que es realitzaria aquest estiu NO es realitzarà per qüestions tècniques i esperen que es realitze el pròxim estiu de 2017. Recordem que l'AMPA va informar i lamentar la NO reforma de la cuina en el següent enllaç del nostre blog: http://ampaescolaherrero.blogspot.com.es/2016/06/informacio-sobre-la-no-reforma-del.html
  • La direcció va informar al Consell Escolar de l'arribada al menjador del centre des de la unitat corresponent de la Conselleria d'Educació d'una càmera frigorífica i un rentaplats nous. 
  • La direcció del centre va agraïr i felicitar a la directora en funcions per la tasca realitzada durant els últims mesos del curs. La directora en funcions va agraïr la col·laboració permanent dels altres membres de l'equip directiu (encara que estigueren de baixa) que mai s'havia trobat a soles. En aquest punt volem recordar que l'AMPA fa unes setmanes va fer balanç del curs en el següent apunt del blog: http://ampaescolaherrero.blogspot.com.es/2016/06/valoracio-de-lampa-curs-20152016.html
  • Una mestre del centre explica l'existència del grup de treball Bufanúvols (vinculat al MRP), un projecte de formació docent en el qual hi ha mestres de moltes escoles de Castelló. Enguany el lema de la seua formació és ESCOLA ACTIVA. Les mares i pares del Consell donen tot el seu suport a aquest grup de treball i segur que serveix per a millorar l'educació de la nostra ciutat. En aquest punt també s'aprofita per a parlar del temps del pati. Algunes mestres, i les mares i pares estem totalment d'acord, consideren que s'ha de repensar i organitzar el temps del pati. Es proposa que, prèvia observació, s'organitze el temps de pati perquè cada dia de la setmana es puguen oferir jocs i activitats diferents, que l'espai del pati no estigue monopolitzat pel futbol i que xics i xiques puguen compartir jocs i activitats diverses.
  • Lectura i aprovació de l'acta de la reunió del Consell Escolar del dijous 14 de juliol de 2016.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada