divendres, 22 de setembre del 2017

L’AMPA escola HERRERO S’ALEGRA DE LA REFORMA DE LA CUINA DEL CEIP HERRERO PERÒ LAMENTA QUE NO S’HAN APROFITAT LES VACANCES D’ESTIU PER A REALITZAR LES OBRES

L’AMPA escola HERRERO S’ALEGRA DE LA REFORMA DE LA CUINA DEL CEIP HERRERO PERÒ LAMENTA QUE NO S’HAN APROFITAT LES VACANCES D’ESTIU PER A REALITZAR LES OBRES


A finals del mes d’agost es va iniciar la reforma de la cuina del CEIP Herrero i des de l’AMPA ens alegrem moltíssim perquè la nostra escola tindrà per fi una cuina digna. Però la nostra alegria està mesclada d’indignació i no volem deixar de manifestar el nostre malestar pel retard produït en l’inici de les obres que cal sumar al retard que ja portem d’un any. Segons se’ns va informar abans de l’estiu, l’inici de les obres (de 2 mesos de durada) estava previst per a principis de juliol i es volia aprofitar juliol i agost per a la seua realització i evitar totes les molèsties que ocasionen les obres en el desenvolupament normal de les activitats d’una escola.

Lamentem i trobem inexplicable que hagen passat els dos mesos d’estiu i que les obres s’hagen iniciat uns dies abans del començament del curs amb els inconvenients que ha provocat per a oferir el servei de menjador amb normalitat a tots els xiquets i xiquetes de la nostra escola.

Esperem que aquest retard siga l’últim i que tal i com se’ns ha explicat, a finals d’octubre la nostra comunitat escolar puga gaudir d’una nova cuina amb tot l’equipament necessari i preparada per a elaborar uns menús de qualitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada