divendres, 5 d’octubre del 2018

Resum de la junta de l'AMPA escola Herrero - 10/09/2018

Resum junta AMPA escola Herrero
Dimecres 10/09/2018
19 h


1. Festa de benvinguda al nou alumnat.

S’acorda proposar a la direcció del centre i al professorat de primer d’infantil el dimecres 3 de setembre com a dia per a la festa de benvinguda del nou alumnat. A més d’alguna coseta per picar i beure, es valora la possibilitat d’organitzar alguna activitat lúdica per als més menuts: globoflèxia, tallers, etc

2. Horari lectiu curs 2018/2019

Al voltant de l’horari lectiu que ha aprovat la Direcció Territorial d’Educació, en el qual s’eixirà a les 16:30 h, s’acorda realitzar una consulta a la inspectora encarregada de l’escola sobre si el centre ha d’estar obert amb algun responsable fins a les 17 h o no és necessari.

3. Pagament quotes curs 2018/2019

S’acorda que, a més de poder realitzar el pagament de la quota de l’AMPA a través del banc o per transferència, es puga realitzar també en mà durant tots els divendres d’octubre de 9 a 9:15 h a l’entrada de l’escola.

4. Full informatiu AMPA escola Herrero

Després d’acordar reduïr el format de la informació que es fa arribar a les famílies a principi de curs i que siga un díptic amb la informació més bàsica, aprovem el disseny de la portada i del seu contingut: informació bàsica, la inscripció de l’AMPA, sense fer referència només a aquest curs acadèmic i amb enllaços al nostre web i a la forma de contactar amb nosaltres. Es valorarà si ens pot eixir més econòmic fer-ho a través d’una imprempta.

5. Activitats extraescolars 2018/2019

A més de les activitats extraescolars que es van proposar durant l’última reunió de la junta de final de curs, es proposa i s’aprova ofertar una activitat d’anglès oral per al migdia de 12:30 a 13:30 h per als dimarts i dijous.

Continuem amb l’organització de les activitats familiars de danses tradicionals i dolçaina i tabal.

6. Assemblea ordinària

S’acorda realitzar l’assemblea ordinària de principi de curs l’últim dijous de novembre a les 19 h

7. Reunió amb representants del Partit Popular de Castelló.

S’acorda proposar als representants del PP el dimecres 19 de setembre a les 19 h com a dia per a reunir-nos. També es proposa acordar amb els representants del PP que si tenen intenció de traure alguna nota de premsa sobre la reunió que l’acordem conjuntament entre les dues entitats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada