dijous, 28 de febrer del 2013

Enllaços a informació i activitats interessants [28/02/2013]

La Magdalena 2013 rebosa Festa Plena para los más peques


Llibre i lectura en la societat de la informació

Campanya "Enllaçats per la llengua"
7 i 9 de març defensem la nostra llengua, abracem els centres educatius

El laboratorio on-line del profesor Tesla

Enllaçats per la llengua
El 7 i el 9 de març defensarem el valencià i abraçarem els centres educatius.

Cineando
El cine se convierte por ello en un recurso a nuestro alcance para favorever y motivar el proceso de enseñanza-aprendizaje. Lo usamos para despertar el interés, por ejemplo, de temas relacionados con el área de Conocimiento del Medio, o lo utilizamos para trabajar en el área de Ed. Artística. A partir de ciertas películas se puede despertar en el alumno el interés por conocer un hecho histórico, un personaje, la formación de un volcán...

Cuéntame, cuéntanos 2.0
El proyecto "Cuéntame, cuéntanos 2.0" pretende contribuir al desarrollo de las Competencias Básicas, principalmente la Competencia lingüística y la Competencia digital, proponiendo una serie de tareas que desarrollen las habilidades de ESCUCHAR, LEER, ESCRIBIR Y HABLAR. 
El planteamiento que se propone es el de "construir" textos con sentido, trabajando los diferentes contenidos y tipologías del área de Lengua con herramientas 2.0.

Un Estellés de conte
http://www.nuvol.com/noticies/un-estelles-de-conte“En un poble de l’Horta de València anomenat Burjassot viu un xiquet que li diuen Vicent. És fill i nét de forners”. Així, a la manera d’un conte formal, tot presentant el protagonista infant i el seu enclavament de referència, és com comença El somni de Vicent Andrés Estellés, nou títol adreçat als xiquets i les xiquetes de Primària, encabit dins la col·lecció “El Parotet” de l’editorial Germania.

Diente de León, palabras al viento
Blog de lengua, literatura y alrededores, para chicos y chicas atentos al viento

Lletra petita
"Lletra petita" és una sèrie d'11 capítols de 50 minuts, presentada per Lidia Heredia, que es vol posar en la pell del ciutadà i analitzar la nostra manera de viure, de consumir, de desplaçar-nos i de repartir el temps. Amb l'ajuda dels reporters Samantha Vall i Juanra Bonet busquem els gestos quotidians que poden fer millor el nostre dia a dia; descobrim les tecnologies que ens poden estalviar despeses a final de mes; en definitiva, donem més informació i alguns consells per viure millor i d'una manera més sostenible.

Grandes compositores para los más pequeños: Beethoven, Mozart, Tchaikovsky, Offenbach…

Debats d'educació

Viaje a Ítaca
Una travesía de animación a la lectura a través de las TICS

Musicavisuales
MUSICAVISUALES es un proyecto basado en la asimilación de conceptos y adquisición de las competencias básicas a través de la creación de contenidos audiovisuales con herramientas de la web 2.0 y diferentes software de imagen, sonido y video.

Los (cobardes) matones de la clase
“Ecuapop: los de aquí, los de allí”, un documental que muestra, desde el punto de vista de Cristian, un adolescente ecuatoriano, la realidad y la repercusión del fenómeno migratorio, como respuesta a las voces intolerantes y sin argumentos viables que acudían a nosotros cada vez con mayor insistencia.

Contundent discurs d'una alumna de l'IES Lluís Vives: 'Som governats per lladres!'

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada