dilluns, 11 de febrer del 2013

Informació sobre la participació en el Pregó i l'Ofrena - Magdalena 2013

La Junta de l'AMPA amb la proximitat de les Festes de la Magdalena, proposa la participació de l’alumnat del centre al Pregó Infantil (dilluns 4 de març) i a l'Ofrena a la Mare de Déu del Lledó (dissabte 9 de març). 

Enguany la participació al Pregó es farà a peu i els alumnes d'Educació Infantil hauran d’anar acompanyats d'un adult de referència. Els pares/mares interessats en col·laborar/ajudar us podeu inscriure com a acompanyants. Per a participar-hi cal dipositar la inscripció/autorització fins el dia 22 de febrer, a la bústia de l'AMPA. 

És requisit indispensable per als dos actes, tant pels alumnes com pels acompanyants, portar la indumentària tradicional de llaurador/llauradora. Norma obligatòria de la Junta de Festes, que ens avisa que no es permetrà la participació d'aquells/aquelles que no vesteixen adequadament.

Si esteu interessants en participar en aquesta activitat podeu assistir a la reunió informativa del divendres 22 de febrer les 17 h, al menjador, per a concretar horaris i llocs de eixida i arribada, recorregut, etc. 

En la mateixa reunió tractarem la participació a l'Ofrena a la Mare de Déu del Lledó. La Junta de L’AMPA ha decidit no participar com a entitat. Encara així s'ha demanat la participació a la Junta de Festes com a Escola i tindrem tota la informació necessària per a qui estigue interessat. Els interessats podeu contactar abans amb nosaltres.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

INSCRIPCIÓ/AUTORITZACIÓ PREGÓ INFANTIL 2012

Nom i cognoms:

DNI /NIF:

Autoritze al meu fill/a 

Curs i edat

Adult acompanyant:

Telèfon de contacte:

Signat




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada