divendres, 3 de maig del 2013

Resum de la reunió de la junta de l'AMPA - 2/5/2013

Resum dels temes tractats i acords de la reunió de la junta de l'AMPA de l'escola Herrero del dijous 2 de maig de 2013.
  • S'acorda convocar a totes les mares i pares de l'escola Herrero a participar en la vaga general d'educació del proper dijous dia 9 de maig CONTRA LA REFORMA EDUCATIVA que afavoreix només a l'escola privada, CONTRA LES RETALLADES a l'educació pública i PER UNA EDUCACIÓ PÚBLICA, DIGNA, DE QUALITAT I EN VALENCIÀ. També s'acorda informar de la convocatòria de la manifestació que eixirà a les 18:30 h des de la plaça Mª Agustina. L'AMPA ha quedat a les 18 h a la plaça Sta Clara per anar tots junts cap a l'inici de la manifestació.
  • S'acorda enviar la circular del lliurament d'orles a l'alumnat de 6é i aprofitar aquesta circular per convocar a a les mares i pares d'aquest curs per al dia de l'Assemblea Ordinària i preparar la festa  de lliurament de les orles del dia 17 de juny.
  • S'acorda posar a l'ordre del dia de l'assemblea ordinària de l'AMPA alguns punts importants: jornada contínua, banc de llibres, balanç econòmic, fira d'intercanvi de llibres de text, altes i baixes en la junta, etc. L'assemblea ordinària serà el proper dia 30 de maig de 2013.
  • S'acorda organitzar la primera edició d'una fira d'intercanvi de llibres de text. El dia de la fira serà després que finalitze el curs, el dia 25 o 27 de juny de 2013, des de les 16 h fins a les 21 h.
  • S'acorda que algun membre de la junta assistirà a una reunió que ha organitzar la FAPA sobre banc de llibres per al dia 18 de maig a les 10 h. Si ens resulta impossible assistir demanarem la documentació a la FAPA.
  • S'acorda posar data per a la presentació que l'empresa Intur Colectividades (gestora del menjador escolar) vol fer a les mares i pares de l'escola. Aquesta presentació serà el 24 de maig a les 15:30 h i coincidirà amb la propera reunió de la junta de l'AMPA. Qualsevol mare i pare de l'escola que estiga interessada/interessat podrà assistir. Des de l'AMPA farem difusió. Esteu totes i tots convidats.
  • En relació a la jornada contínua, el director de l'escola ens va informar que encara que la premsa local ha donat per fet que s'implantarà en 20 escoles la conselleria encara no ha publicat cap normativa i que el projecte de centre que s'ha d'elaborar i presentar perquè una escola passe a realitzar la jornada contínua (dins d'un contracte programa) s'ha d'aprovar pel claustre, per la majoria de les mares i pares i pel Consell Escolar. Arribat el moment us informarem puntualment.
  • S'acorda demanar pressupost per a la festa de fi de curs a Serradal S.L.L. La data de la festa de Fi de curs serà el divendres 21 de juny de 2013.
  • No va donar temps a parlar a fons de la proposta perquè l'AMPA pague o financie una part dels viatges que faça l'alumnat amb els mestres o les famílies i que tinguen caràcter cultural.
  • S'acorda posar data a la propera reunió de la junta de l'AMPA que serà el proper divendres 24 de maig de 2013.
Com sempre, us recordem que si us interessa i voleu que es tracte algun altre tema o voleu proposar o opinar sobre algun dels temes sobre els quals parlarem, només cal que ens envieu un mail a l'adreça de correu electrònic de l'AMPA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada