dilluns, 27 de maig del 2013

Resum de la reunió de la junta de l'AMPA - 24/05/2013


Resum dels temes tractats i acords de la reunió de la junta de l'AMPA de l'escola Herrero del divendres 24 de maig de 2013.
  • S'acorda afegir un segon dia a la fira d'intercanvi de llibres de text BescanviLlibres2013. De forma que el dia 13 de juny serà el primer dia de la fira i el segon dia serà després de finalitzat el curs. En la propera reunió de la junta es decidirà el dia concret.
  • S'acorda valorar la reunió amb l'empresa que gestiona el menjador (Intur Colectividades) en la propera reunió de l'AMPA.
  • S'acorda establir la possibilitat d'una quota extra (pendent d'establir) per a algunes mares i pares d'una classe d'infantil que gestionaran de forma conjunta i autònoma la compra del seus llibres i així aprofitar una rebaixa en el preu de cost.
  • S'informa a la junta de l'AMPA que la Conselleria i la FAPA no han arribat a cap acord per tal d'impulsar normativament els bancs de llibres en totes les escoles. Algun membre de l'AMPA va comentar que potser les editorials de llibres de text decideixen encara massa coses sobre l'educació en aquest país.
  • S'acorda aprovar el pressupost de la festa de fi de curs que ens ha traslladat l'empresa Serradal S.L.L. per un valor total de 1760,75 euros: 1095 euros per a tallers, disco-mòbil i castell unflable i 665,75 euros per a les cadires i les taules.
  • No va donar temps de tractar els següents temes: una queixa d'un grup de pares, una proposta d'un membre de l'AMPA de convidar a tots els mestres, personalment si és possible, a la festa de fi de curs, la presentació d'una nova activitat extraescolar per part de l'empresa Serradal, valorar la reunió amb l'empresa Intur Colectividades.
  • S'acorda posar data a la propera reunió de la junta de l'AMPA que serà el proper dijous 30 de maig de 2013 a les 15:30 h a l'escola.
Com sempre, us recordem que si us interessa i voleu que es tracte algun altre tema o voleu proposar o opinar sobre algun dels temes sobre els quals parlarem, només cal que ens envieu un mail a l'adreça de correu electrònic de l'AMPA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada