dimecres, 24 de setembre del 2014

Per a fer deures a migdia

Si les vostres filles o fills van a 3r, 4t, 5é i 6é, es queden al menjador i volen fer deures a migdia en un aula (entre les 13 i les 14 h) amb la companyia d’una monitora del menjador, cal omplir el següent full amb les vostres dades. Perquè es puga habilitar l’aula i disposar de la monitora del menjador caldrà un mínim de 20 interessats cada dia i el compromís de continuïtat per part de l’alumnat.

Una vegada estiguen recollides les sol·licituds de tots els interessats i interessades farem arribar la llista a la direcció del menjador i ells decidiran si s’habilita l’aula o no. Si no s'arriba al mínim de 20 interessats/interessades des de la direcció se'ns ha informat que la sala que hi ha abans d'entrar a la secretaria de l'escola està disponible tots els dies a migdia perquè l'alumnat puga fer els seus deures.

No serà necessari que l'alumnat vaja tots els dies a fer deures però sí un mínim de dos dies a la setmana. L'alumnat que s'inscriga tindrà l'opció d'eixir de l'aula a la mig hora o en finalitzar l'activitat (14 h). Si hi ha el mínim d'alumnat necessari (20) l'activitat començarà el dia 6 d'octubre. Si no, s'ajornarà el seu inici per a quan hi haja suficient alumnat.
La sol·licitud adjunta pots fer-nos-la arribar escanejada a través de correu electrònic o deixar-la a la bústia de l’AMPA. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada