dimecres, 10 de setembre del 2014

Resum de la reunió de la junta de l'AMPA - 8/9/2014

Us informem dels acords i dels temes tractats durant la reunió de la junta de l'AMPA del passat dilluns 8 de setembre de 2014:
  • S'informa a la junta de l'AMPA que conselleria d'Educació ha abonat a l'escola Herrero una part important del seu deute del curs passat: 40.000 euros. A hores d'ara el deute total de conselleria del curs passat amb l'escola Herrero ronda els 30.000 euros.
  • S'informa a la junta de l'AMPA que el reforç de valencià a 1r curs d'infantil que algunes autoritats polítiques van prometre per a aquest curs consistirà (segons converses entre la direcció de l'escola i la conselleria d'Educació) en 8 sessions de l'àrea de comunicació. Començarà a aplicar-se en octubre i hi ha el compromís (només verbal) que aquest reforç continue durant totes les etapes educatives. 8 sessions suposarà contractar un mestre amb un 1/3 de jornada laboral. Aquesta situació és un pegat que deixa sense definir quina línia tindrà l'any que ve l'escola Herrero i això influeix de forma considerable en la preinscripció a l'escola.
  • S'informa a la junta de l'AMPA que la direcció del centre ens ha comunicat que durant l'estiu a l'escola Herrero no s'ha realitzat cap tasca de manteniment. Fa anys que enviem a l'ajuntament i conselleria una llista ben completa de necessitats però ningú ha considerat des de l'ajuntament que l'escola Herrero puga necessitar manteniment: 
http://ampaescolaherrero.blogspot.com.es/2014/02/peticions-de-manteniment-de-lescola.html
  • S'informa a la junta de l'AMPA que durant la tercera setmana de setembre es reunirà el Consell Escolar del centre.
  • S'informa a la junta de l'AMPA que els lots de llibres estan repartits a excepció de 2 llibres de música (de 5é) i 1 d'anglès de 6é, que no han arribat encara. També s'informa que el número d'alumnes del Banc de llibres d'enguany és de 42.
  • S'acorda pujar el preu de la quota de l'AMPA de 15 a 18 euros/anuals per família.
  • S'acorda elaborar un dossier de l'AMPA amb les activitats extraescolars que oferirà l'AMPA i el Patronat d'Esports.
  • S'acorda realitzar una reunio informativa de l'AMPA el dia 2 d'octubre de 2014 a les 19:30 h i que durant eixe dia es podrà realitzar el pagament de la quota de l'AMPA.
  • S'acorda que la distribució del fluor continuarà sent el dijous de matí abans d'entrar a escola i començarà a l'octubre.
Com sempre, us recordem que si us interessa i voleu que es tracte algun altre tema o voleu proposar o opinar sobre algun dels temes sobre els quals parlarem, només cal que ens envieu un mail a l'adreça de correu electrònic de l'AMPA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada