dilluns, 12 de novembre del 2018

Resum dels acords del Consell Escolar de CEIP Herrero - 6 de novembre de 2018, 19 h

Consell Escolar CEIP HERRERO
6.11.2018

Aula de música
19h

ORDRE DEL DIA:

1. Aprovació, si escau, de les actes de les sessions anteriors
2. Revisió PGA
3. Aprovació modificació Programa Anual Menjador
4. Revisió Pla Acció Tutorial
5. Altres
6. Precs i preguntes

1. Aprovació, si escau, de les actes de les sessions anteriors

S’aproven les actes de les sessions anteriors del consell escolar.

2. Revisió PGA

La direcció del centre exposa la Programació General Annual (PGA) del centre als membres del consell escolar.

3. Aprovació modificació Programa Anual Menjador

La direcció del centre informa als membres del consell de la modificació del Programa Anual del Menjador degut a l’augment d’alumnat que assisteix al menjador i que ha provocat la contractació d’un nou monitor de menjador. El Consell aprova la modificació i la contractació d’un nou monitor.

4. Revisió Pla Acció Tutorial

La direcció del centre exposa i presenta el Pla d’Acció Tutorial (PAT) del centre als membres del consell escolar. En breu es farà arribar a tots els membres del consell.

5. Altres

La direcció del centre enviarà a tots els membres del consell les Comisions del consell i qui forma part de cadascuna.

En relació a les obres de reforma de l’escola la direcció informa als membres del consell que els tecnics de l’Ajuntament han estat comprovant l´estructura del edifici per comprovar que pot suportar una reforma. També s’acorda reunir la comissió de manteniment i sol·licitar una reunió de l’AMPA i Direccio amb l’Ajuntament per saber en quina situació està el projecte i l’inici de les obres.

La direcció informa als membres del consell que l’Ajuntament ha demanat una reunió en l’Ampa i Direccio pero desconeixen quins temes es tractarien durant la reunió. S’acorda aprofitar aquesta reunió per per parlar de les obres.

La direcció informa als membres del consell escolar que recentment ha hagut una inhundació en la cuina que es va resoldre sense cap incident greu.

La direcció també informa als membres del consell que dos alumnes del centre han rebut el premi extraordinari als millors expedients i una alumna participarà en el consell de la infància.

6. Precs i preguntes

Les mares i pares del consell consulten a la direcció com és que no s’ha informat a les famílies de 6è del recent canvi de tutora. La direcció informa que dues mestres del centre (una d’elles tutora de 6è) han demanat permís no remunerat per un periode de temps, la Conselleria d’Educació l’ha concedit i han sigut substituides molt ràpidament i per això no s’ha informat a les famílies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada