dissabte, 28 de gener del 2012

Resum de la reunió de la junta de l'AMPA [24/01/2012]

Resum dels temes tractats i acords de la reunió de la Junta de l'AMPA de l'escola Herrero del dimarts 24 de gener de 2012.

-S'acorda donar a l'ONG Metges sense Fronteres els 245,93 euros obtinguts durant la celebració del Mercat Solidari de Sta Llúcia el passat 17 de desembre de 2011.
-S'informa que a hores d'ara som 105 socis.
-S'informa que ha sigut pagada la quota a la FAPA del exercici present i que són 87 euros.
-S'informa que Ana Ekizian Yelanguezian, membre de la junta i sòcia de l'AMPA, serà candidata a formar part de la junta de la FAPA de Castelló.
-En relació a les festes de la Magdalena s'acorda que l'AMPA (com en altres ocasions) sol·licitarà a la Junta de Festes poder participar en el pregó. Els xiquets de 3 i 4 anys hauran d'anar acompanyats d'un adult. L'assistència a l'ofrena a la Mare de Déu del Lledó és lliure i serà a títol individual.
-S'informa de la realització (com altres anys) de la tradicional dansà i la xocolatada del divendres abans del començament de les festes de la Magdalena.
-S'acorda, donada la manca de resposta per part de la conselleria d'Educació, tornar a demanar:
  • El canvi de la porta metàl·lica d'accès al patí (recentment a hagut de soldar-se una part per evitar que caigués)
  • Una escala d'emergència per mòdul est de l'edifici.
  • Calefacció central per a tot l'edifici més eficient, enlloc dels radiadors elèctrics que hi ha, que no cobreixen tots els espais i que són enormement ineficients.
-S'informa que al menjador ja ha arribat una nova cuina, que substituirà a l'antiga (en la qual només funcionava un fogó) però que no està instal·lada per manca de l'autorització i perquè no es posen d'acord sobre a qui correspón instal·lar-la. Esperem que en breu s'instal·le.
-S'acorda demanar a la Conselleria d'Educació la instal·lació al pati d'un toldo o malla corredera que cubra una part del pati a les hores de més calor.
-S'informa del deute que la Conselleria d'Educació té amb l'escola. Es deuen un total de 31.000 euros.
-S'informa que els mestres han decidit no realitzar cap eixida, excursió o activitat que haja sigut convocada u organitzada per la Conselleria d'Educació. És a dir, que totes les altres que organitza l'escola continuaran realitzant-se normalment. 
-S'acorda recolzar les mobilitzacions convocades, eixint tots els dijous a les 17h al cantó del carrer d'Herrero i anant a la manifestació unitària a la plaça de Les Aules del dia 26 de febrer.
-S'informa que hi ha pendents de substitució algunes baixes que hi ha de personal docent d'infantil i que si en breu no es soluciona l'AMPA haurà de reclamar i demanar més agilitat en les substitucions de les baixes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada