dijous, 9 de febrer del 2012

Participació a les festes de la Magdalena 2012

La Junta de l'AMPA amb la proximitat de les Festes de la Magdalena, proposa la participació de l’alumnat del centre al Pregó Infantil (dilluns 12 de març) i a l'Ofrena a la Mare de Déu del Lledó (dissabte 17 de març). 

Enguany la participació al Pregó es farà a peu i els alumnes de P3 i P4 d'Educació Infantil hauran d’anar acompanyats per un adult. Els pares/mares interessats en col·laborar/ajudar us podeu inscriure com a acompanyants. Per a participar-hi cal dipositar la inscripció/autorització fins el dia 29 de febrer, a la bústia de l'AMPA. 

És requisit indispensable per als dos actes, tant pels alumnes com pels acompanyants, portar la indumentària tradicional de llaurador/llauradora. Norma obligatòria de la Junta de Festes, que ens avisa que no es permetrà la participació d'aquells/aquelles que no vesteixen adequadament.

Si esteu interessants en participar en aquesta activitat podeu assistir a la reunió informativa del divendres 2 de març les 17 h, al menjador, per a concretar horaris i llocs de eixida i arribada, recorregut, etc. 

En la mateixa reunió tractarem la participació a l'Ofrena a la Mare de Déu del Lledó. La Junta de L’AMPA ha decidit no participar com a entitat. Encara així s'ha demanat la participació a la Junta de Festes com a Escola i tindrem tota la informació necessària per a qui estigue interessat. Els interessats podeu contactar abans amb nosaltres.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

INSCRIPCIÓ/AUTORITZACIÓ PREGÓ INFANTIL 2012

Nom i cognoms:

DNI /NIF:

Autoritze al meu fill/a                                                                     Curs i edat

-
-
-

Adult acompanyant:

Telèfon de contacte:

Signat





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada