divendres, 8 de juny del 2012

Banc de llibres [primera fase]


Com a conseqüència de l'actual política educativa que, entre molts altres retalls, ha eliminat el bo llibre, l'AMPA de l'escola Herrero va aprovar en la passada Assemblea ordinària del dia 29 de maig de 2012, la creació d'un banc de llibres que puga servir per reutilitzar els llibres en bon ús, animant a les famílies, alumnat i professorat a col·laborar en el projecte.

En aquesta primera fase del projecte pilot demanem a totes les famílies que vulguen i que tinguen els llibres en bon ús, que durant els últims dies lectius del curs (20, 21 i 22 de juny) deixen en la seua classe els llibres dins d'una bossa, indicant el nom, cognoms i el curs a l'exterior. Posteriorment l'AMPA recollirà tots els llibres, seleccionarà els que estiguen en bon ús, els classificarà per cursos i els repartirà segons criteris que encara estan pendents d'establir.

L'AMPA creu que entre les famílies, els mestres i les mestres hem d'animar i aconseguir que l'alumnat faça un ús responsable dels llibres de text perquè puguen ser algun dia reutilitzats per altres alumnes.

Volem aprofitar aquesta primera fase del projecte de banc de llibres de text, i donat que moltes famílies estàn patint la crisi en primera persona i de forma molt acusada, per fer una petició a tot el col·lectiu de professors i professores i a la direcció de l'escola demanant-los responsabilitat a l'hora de determinar els llibres de text que han d’adquirir les famílies. Així, ens agradaria que només es demanaren aquells llibres de text que siguen estrictament
imprescindibles i que, juntament amb els llibres de text, s'utilitzen altres recursos didàctics que no suposen una despesa tan gran per a les famílies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada