dilluns, 11 de juny del 2012

Festa de fi de curs de l'AMPA

El divendres dia 22 de juny celebrarem la festa de fi de curs.

Des de les 18 h fins a les 20 h: tallers i jocs per a xiquets de totes les edats amb monitors. Els socis de l'AMPA tindran l’entrada gratuïta i els no socis pagaran 3 euros per xiquet/a, incloent l'entrada al sopar. Preu únic, independentment de l'hora d'entrada o eixida.
A les 21 h: sopar de pa i porta. L'AMPA proporcionarà les taules i cadires. També es celebrarà la rifa d’un pernil (les tires de 10 números es vendran al preu d’1 euro). Hi haurà disco-mòbil fins a les 24 h. Els socis de l'AMPA tindran l'entrada gratuïta i els no socis pagaran 2 euros per adult o xiquet/a.
Durant la festa infantil, de 18 h a 20 h, s'haurà de confirmar l'assistència al sopar amb el pagament de l'entrada dels no socis, o la comprovació als socis.

En ambdues festes els xiquets/es hauran d'estar acompanyats per adults. Preguem puntualitat a l'hora de sopar, per a muntar les taules i sopar tots a l'hora, ja que a les 21:30 h tancarem les portes.
La festa està dirigida als alumnes i familiars, i des de l’AMPA demanem respecte per les instal·lacions del col·legi (fonts d’aigua, mobiliari, banys, etc.) cedides amablement per la direcció. També demanem que els xiquets/es no portin a la festa joguines, globus o pistoles d'aigua, etc.

Us hi esperem a tots.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada