dissabte, 1 de desembre del 2012

Recollida de joguets usats / Mercat Solidari de Sta Llúcia

Com en anys anteriors per aquestes dates, l'AMPA demana la vostra col·laboració en la recollida de joguets, jocs, objectes de decoració nadalenca i DVD infantil, que vugueu donar, que estiguen en bon estat, complets i nets.

La recollida es farà durant la setmana del 10 al 14 de desembre a les 9 h, en la part interior de la porta d’accés al centre. Després de la seua valoració els joguets es posaran a la venda a un preu simbòlic (de 0'50 a 3 euros) durant la celebració del Mercat Solidari de Sta Llúcia que s'instal·larà el dissabte 15 de desembre al pati de l'escola i que estarà obert a tot el públic (familiars, amics, coneguts, etc).

El beneficis obtinguts es destinaran, com l'any passat, a una organització no governamental i els joguets que sobren es donaran a la campanya de recollida que tots els anys organitza l'escola. Durant la celebració del Mercat Solidari de Sta Llúcia també es celebrarà la 2a Festa del Dibuix amb el tema "Un joguet per a tots". En aquesta ocasió els dibuixos els realitzaran les xiquetes i xiquets el mateix dia del mercat i s'exposaran després.

Durant el matí es realitzaran diferents tallers:

• Maquillatge.
• Ornaments.
• Fruita i xocolata.
• Targetes nadalenques.

A més, a les 12 h hi haurà una actuació de música en directe amb el concert del grup de música infantil Trobadorets.

Les mares i pares que vulgueu ajudar els dies de la recollida de joguets només cal que acudiu a les 9 h a la porta de l'escola.

Us animem a que aporteu joguets i que vingueu i participeu d'aquesta festa que l'AMPA de l'escola Herrero organitza amb moltes ganes i il·lusió.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada