dijous, 6 de desembre del 2012

Resum de la reunió de la junta de l'AMPA [5/12/2012]

Resum dels temes tractats i acords de la reunió de la junta de l'AMPA de l'escola Herrero del dimecres 5 de desembre de 2012.
  • Es va informar als membres de la junta (per correu electrònic) dels pressupostos que han enviat les tres empreses instal·ladores d'envel·lats (Toldos Azahar, Toldos Tárrega i Toldos Castellón). En la propera reunió de després de Nadal es valoraran els pressupostos i es pendrà una decissió sobre aquest assumpte. Podem avançar que els tres pressupostos són massa cars per a les nostres possibilitats ja que el pressupost més econòmic és d'uns 12.000 euros.
  • La junta va recollir el material necessari per als tallers del dia del Mercat Solidari i de la Festa del Dibuix (colors, paper, celo, rotuladors, pintures per maquillar, tisores, etec) i acorda que el mateix dissabte 15 de desembre es compraran algunes de les coses necessàries (pinces, plats, punxons, etc).
  • La junta acorda que el dia del Mercat serà benvingut qualsevol coc, coca, tarta, pastís, café, suc, aiguardent, moscatell i en general qualsevol element gastròmic o beguda que considereu oportú per tal de passar les hores del matí més agradables.
  • La junta acorda quedar el divendres 14 de desembre a les 16:15h h a l'escola per tal de triar i ordenar els joguets recollits durant la setmana. Qualsevol sòcia o soci pot vindre i col·laborar.
  • La junta acorda quedar entre les 9  i les 9:30 h del matí del dissabte 15 de desembre, per a instal·lar el mercat i amanir-ho tot, i que qualsevol sòcia o soci pot vindre i col·laborar.
Com sempre, us recordem que si us interessa i voleu que es tracte algun altre tema o voleu proposar o opinar sobre algun dels temes sobre els quals parlarem, només cal que ens envieu un mail a l'adreça de correu electrònic de l'AMPA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada