dimarts, 25 de febrer del 2014

Resum de la reunió de la junta de l'AMPA - 20/02/2014

Us informem dels acords i dels temes tractats durant la reunió de la junta de l'AMPA del passat dijous 20 de febrer de 2014:
  • La junta de l'AMPA de l'escola Herrero decideix recolzar el procediment pel qual el projecte de jornada escolar contínua aprovat pel Claustre de mestres i pel Consell Escolar serà consultat a les famílies del centre. La junta de l'AMPA també deixa clar que el projecte de jornada escolar contínua es pot millorar i que té defectes que no s'han pogut solucionar durant les reunions en les quals han participat les mares i pares. Durant la reunió també es parla que el projecte, si s'aprova, no serà estàtic i es podrà millorar durant el seu desenvolupament. En tot cas, l'última paraula la tindran les famílies del centre en la votació del projecte.
  • La junta de l'AMPA no tindrà una posició comú sobre l'assumpte del canvi de jornada escolar. El que sí que intentarà l'AMPA és donar difusió del projecte que es vol aprovar i informar amb la documentació que tinga al seu abast dels pros i contres de cada tipus de jornada.
  • S'acorda donar total recolzament a la concentració convocada pels centres afectats pels retalls d'unitats escolars per al dia 28 de març a les 17 h des de cada escola i  a les 18 h a la plaça Major de Castelló. CONCENTRACIÓ CONTRA LA SUPRESSIÓ D'UNITATS ESCOLARS. https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=693480210674649&id=307280229346375&stream_ref=10
  • S'informa a la junta dels assumptes tractats i dels acords durant la reunió amb la direcció de l'escola. http://ampaescolaherrero.blogspot.com.es/2014/02/resum-de-la-reunio-entre-lampa-i-la.html
  • S'informa a la junta de la reunió del Consell Escolar del dia 12 de febrer (per part d'algun membre assistent). http://ampaescolaherrero.blogspot.com.es/2014/02/resum-dels-temes-tractats-en-la-reunio.html
  • S'acorda recordar a alguns membres del Banc de llibres que s'han de fer socis de l'AMPA. Ens lamentem, una vegada més, de la poca participació de les famílies en el projecte però ens reafirmem en la seua continuïtat. També s'acorda continuar amb la difusió i informació del projecte.
  • S'informa que ja tenim la nova pancarta de l'AMPA que estarà disponible per a la propera mobilització del dia 28 de febrer.
  • S'acorda posar-nos en contacte amb la policia nacional o local per organitzar alguna xarrada sobre seguretat en Internet i Xarxes Socials adreçada a 5é i 6é de primària.
  • S'informa a la junta que la junta de festes encara no ha convocat a les escoles que participaran en el pregó de la Magdalena i que per tant encara no podem convocar la reunió informativa.
  • S'informa a la junta que la Festa per la Llengua d'enguany serà el 8 de juny de 2014, a Benlloch.
  • En el torn obert i fora de l'ordre del dia es parla d'una queixa d'una mare en nom d'altres famílies de l'escola sobre el menjador escolar. En la queixa s'explica que hi ha dies que els segons plats estan gelats i eixuts i no s'acompanyen de res. La queixa s'ha traslladat a l'empresa que gestiona el menjador (CUINATUR). L'empresa ens ha contestat que miraran de controlar més la temperatura dels aliments i dels acompanyaments. L'empresa gestora també ha aprofitat per recordar-nos que "les mares i pares que vulguen comprovar la qualitat del menjar vagen a dinar el dia que vulguen. Només cal que avisen a primer hora del matí per a que cuinen més racions. També poden parlar directament amb Eulogi, el cuiner, o qualsevol curadora del menjador".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada