dilluns, 17 de març del 2014

Resum de la reunió de la junta de l'AMPA - 14/03/2014

Us informem dels acords i dels temes tractats durant la reunió de la junta de l'AMPA del passat divendres 14 de març de 2014:

Entre altres, en aquesta reunió es tractaran i debatran els següents temes:
  • S'informa a la junta de la reunió del Consell Escolar del dia 10 de març.
  • S'aprova la participació de l'AMPA en les Jornades de Portes Obertes de l'escola Herrero que es realitzaran els dies 3 i 5 d'abril de 2014.
  • S'aprova donar un impuls a la convocatòria del Banc de llibres deixant clar que l'últim dia per presentar la sol·licitud serà, tal i com ja estava anunciat, el dimecres 16 d'abril.
  • Es continua treballant per a l'organització de les xarrades sobre seguretat en Internet i Xarxes Socials adreçades a 5é i 6é de primària.
  • Davant dels dubtes i la poca informació sobre si enguany a l'escola Herrero es podrà continuar el procediment per a canviar de jornada escolar, es desestima de forma temporal, informar a les famílies sobre el projecte de jornada contínua. En el moment que tinguem més informació sobre aquest assumpte us ho farem saber.
  • La direcció de l'escola ens ha informat que des de l'ajuntament s'ha realitzat alguna visita al centre en relació a la porta del pati, l'escala d'emergència i les portes que donen accés al pati des de les escales.
  • S'aprova recolzar, participar i solidaritzar-nos amb la convocatòria de tancaments a escoles en defensa de l'educació pública previstes a partir del 3 d'abril convocats per la Plataforma PROU [plataformaprou.blogspot.com.es]. S'aprova també suggerir a la plataforma i a les escoles de Castelló que caldria concentrar els tancaments en 1 o 2 escoles.
  • S'acorda esperar dues setmanes més perquè l'ajuntament neteje les voreres que rodegen l'escola Herrero, sobretot la vorera del carrer Moyano. Si no és així, es debat la possibilitat que les famílies puguem realitzar una acció de protesta quedant un dissabte per netejar les voreres.
  • S'organitza la xarrada informativa a les famílies que participaran en el pregó infantil.
  • S'acorda comprar madalenes i altres productes de pastisseria per a la xocolatada prèvia a la dansà de la Magdalena del divendres 22 de març. La junta de l'AMPA ha quedat a les 15 h el divendres 22 per començar a organitzar el repartiment de la xocolata i de les madalenes.
Si voleu que tractem algun altre tema i/o si voleu participar en la reunió només cal que ens ho digueu amb antelació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada