dimarts, 11 de març del 2014

Resum de la reunió del Consell Escolar de l'escola Herrero - 10/03/2014 - 19 h

Reunió extraordinària del Consell Escolar.
10 de març de 2014.
19 h.
Sala de professors de l'escola Herrero.

Programa d'ensenyament
  1. Es planteja la necessitat per part de la direcció del centre de proposar quin programa d'ensenyament tindrà l'escola Herrero en cas que definitivament la conselleria d'educació elimine una de les dues unitats del centre. Després d'un debat previ entre els membres del consell, s'acorda per unanimitat recomanar a l'administració educativa que en cas que l'escola Herrero es quede amb una unitat escolar per al curs que ve, el seu programa d'ensenyament serà en valencià.
  2. S'informa als membres del Consell Escolar que des de l'administració educativa i des del Servei d'Inspecció Educativa han comunicat al centre que en relació al programa d'ensenyament respectaran la recomanació del Consell Escolar.
Jornades de portes obertes de l'escola Herrero
  1. Amb la proximitat del període de preinscripció a les escoles (del 7 al 16 d'abril) i a proposta de les mares i pares del Consell Escolar, s'aprova realitzar unes jornades de portes de l'escola Herrero perquè les famílies que estiguen interessades puguen visitar el centre. Els dies encara estan per concretar.
  2. Es convoca una reunió de seguiment de les jornades per al proper dimecres 12 de març a les 15 h.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada