divendres, 4 d’abril del 2014

Convocatòria d'assemblea extraordinària de l'AMPA - 10/04/2014 - 20 h

Davant la decisió de la Conselleria d'Educació de no respectar el que es va aprovar per part del Consell Escolar del centre sobre el programa plurilingüe d'ensenyament en valencià (PPEV) per al curs 2014/2015, la junta de l'AMPA considera indispensable convocar a tots els membres de l'AMPA perquè puguem informar-vos de la situació que s'ha plantejat i debatre entre tots i totes quines mesures es poden prendre per tal de fer que es respecte la decisió del Consell Escolar, l'órgan de govern més important del centre.

La reunió està convocada per al dia 10 d'abril a les 20 h. Hem fet coincidir el dia de l'assemblea extraordinària amb el dia del tancament de l'escola perquè pugueu assistir a les dues activitats, si voleu i per no fer-vos vindre durant la setmana en dos ocasions. Si no podeu deixar els vostres fills i filles a soles els podeu portar a l'escola, l'assemblea es realitzarà al pati.

Esperem la vostra assistència, i si voleu de tota la vostra família, aprofitant que està convocat el tancament per l'educació pública.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada