divendres, 11 d’abril del 2014

Resum de l'Assemblea extraordinària de l'AMPA - 10/04/2014

Assemblea extraordinària de l'AMPA - 10/04/2014
20 h
Pati de l'escola

  • En primer lloc es va informar els membres de l'AMPA dels acords del Consell Escolar que es va reunir a les 19 h el mateix dia.
  • Es va informar a les famílies de la situació actual de les reivindicacions. L'escola Herrero està amenaçada des de Nadal pel retall d'una unitat escolar i ara a més d'això, conselleria ens obliga a que eixa unitat escolar siga en CASTELLÀ, quan hi ha un acord UNÀNIME del Consell Escolar en favor del PROGRAMA PLURILINGÜE D'ENSENYAMENT en valencià.
  • L'Assemblea acordà recolzar les mobilitzacions del Consell Escolar: concentracions diàries a les 17 h
  • Després d'un debat obert i molt participatiu, previ al tancament, les famílies van anar donant idees de participació i de mobilització. Us informem de totes les propostes i a poc a poc anirem informant-vos del seu desenvolupament:
  1. Enviament de queixes individuals al Síndic de Greuges
  2. Coordinar-se més amb les altres escoles afectades per realitzar mobilitzacions conjuntes: festa per l'escola pública, manifestacions, marxes, etc
  3. Penjar pancartes personalitzades o totes iguals per al balcó o finestra amb el lema: EN DEFENSA DE L'ESCOLA HERRERO.
  4. Convocatòria a totes les famílies perquè ens doneu idees de mobilització i de millora de l'escola per escrit.
  5. Campanya de presentació d'escrits a conselleria d'educació a nivell individual.
  6. Campanya perquè cada família i cada persona interessada explique la seua experiència positiva sobre l'escola Herrero. D'una banda a través del seu cercle d'amistats i familiar i d'una altra a través dels mitjans de comunicació (cartes als diaris, telèfons de ràdios locals, missatges a internet, blogs, twitter, facebook, etc)
  7. Intentar involucrar a personatges públics i reconeguts que han estudiat a l'escola. Orenga (seleccionador de bàsquet), Miguel Silvestre (El Duque) i José Luis Gozalbo (exalcalde de Castelló). Intentar que es publique algun reportatge en alguna revista o periódic amb algún d'aquests coneguts exalumnes.
  8. També es va remarcar que totes les mobilitzacions i accions han de ser en positiu. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada