dijous, 24 de juliol del 2014

BANC DE LLIBRES. Repartiment dels lots de llibres de text. 29 i 30 de juliol de 16 a 17 h. Pati de l'escola

Us informem que els propers dies 29 i 30 de juliol de 16 a 17 h es procedirà a realitzar el repartiment dels lots de llibres de text a les famílies que són membres del Banc de llibres. El lloc serà el pati de l'escola. Encara falten per arribar alguns llibres nous que esperem arriben abans dels dies de repartiment. Si no és així, us tornarem a citar a principis de setembre per repartir els llibres que estiguen pendents d'arribar. El mateix dia de la recollida dels lots de llibres s'haurà d'abonar la quota corresponent (35 euros/xiquet).

Us recordem que aquests lots de llibres no són propietat de les famílies sinó del Banc de llibres de l'escola que durant un curs cedeix l'ús a cada família i que en finalitzar el curs 2014/2015 s'hauran de tornar en bones condicions al Banc de llibres. També us volem recordar que aquests llibres no s'han de ratllar, es obligació de cada família tornar-los en condicions similars i s'han de mantenir en bon ús. Us recomanem folrar els llibres per a facilitar el seu manteniment i bons ús. Per a facilitar la seua identificació cada llibre dels lots està identificat amb un adhesiu de l'AMPA.

Us volem informar també que la quota resultant ha estat més econòmica del previst perquè l'AMPA ha decidit col·laborar amb un 50% del seu cost. 

Una vegada més, des de la junta de l'AMPA com a coordinadors del Banc de llibres, demanem disculpes per les errades i equivocacions durant tot el procés d'elaboració i gestió del Banc de llibres. Ens agradaria que, si hi ha aspectes que no us han agradat i considereu que es poden solucionar, ens ho feu saber. Tots i totes estem aprenent i les errades també ens serviran per a millorar el projecte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada