divendres, 18 de juliol del 2014

Resum de la reunió entre l'AMPA i el nou equip directiu - 11/07/2014

El divendres 11 de juliol a les 9:30 h es va reunir una representació de la junta de l'AMPA amb el nou equip directiu. Durant la reunió es van tractar els següents temes i es van prendre alguns acords:
  • L'AMPA va informar al nou equip directiu de les activitats extraescolars que es pensen oferir per al curs 2014/2015. Es va acordar la presentació de la la sol·licitud d'ocupació d'espais al Consell Escolar.
  • L'equip directiu ens va informar que encara no s'ha aprovat l'horari del curs escolar. Per part del centre s'ha sol·licitat que siga de 9-12:30 h i de 15 a 16:30 h però encara no s'ha rebut resposta per part de la Conselleria d'Educació. L'aprovació d'aquest nou horari afectarà a l'horari de les activitats extraescolars de migdia i de després de l'escola.
  • L'AMPA va sol·licitar al nou equip directiu la continuïtat de l'activitat Aula de migdia. Per a fer deures. S'ha arribat a l'acord de convocar l'activitat a principis de desembre i que es puga realitzar a partir de gener de 2015.
  • El nou equip directiu va informar l'AMPA que té intenció de convocar una reunió del Consell Escolar per a finals de juliol, que la dimissió en bloc dels seus membres no ha estat efectiva (ha de ser dimissió individual) i que els membres que vulguen dimitir seran substituïts pels suplents, si n'hi ha. Les eleccions al Consell Escolar es realitzaran el novembre de 2015, com marca la llei.
  • L'AMPA ha oferit la seua col·laboració a l'equip directiu i a l'escola en les següents activitats del centre: La Castanyera (infantil i 1r i 2n de primària, Festival de Nadal, Carnestoltes, La dansà de La Magdalena, Setmana cultural/Dia del llibre).
  • També es va informar a l'equip directiu entrant de la realització per part de l'AMPA al mes de desembre del Mercat Solidari de Sta Llúcia (13/12/2014).
  • Es va informar també a l'equip directiu de la realització de la 1a edició del Banc de llibres de l'escola Herrero i que durant aquest mes es repartiran els lots de llibres. Entre l'AMPA i l'escola es decidirà quin és el lloc més adient per als llibres sobrants.
  • El nou equip directiu també va estar d'acord amb el protocol establert amb l'anterior equip directiu per als casos de conflicte o discrepància entre alguna família i algun mestre.
  • Es va informar al nou equip directiu del projecte d'instal·lació de ventiladors a les aules de l'última planta (6 aules). Estem a l'espera que la nova direcció ens comunique l'aprovació definitiva de l'autorització per part de l'ajuntament perquè es puguen instal·lar durant el mes de juliol.
  • Es va informar al nou equip també de la intenció de l'AMPA de col·laborar econòmicament en necessitats de material per al centre en qualsevol àrea: educació física, música, anglès, hort ecològic i altres. La junta de l'AMPA aprovarà o no definitivament la sol·licitud de despesa per a aquest material.
  • S'aprova la continuïtat del programa bucodental per a la distribució de dosis de fluor entre els xiquets i xiquetes. Es continuarà realitzant el dijous de matí abans de l'entrada a l'escola. Les famílies que no ho desitgen poden manifestar-ho per escrit.
  • S'acorda que el nou equip directiu facilitarà la distribució del dossier informatiu de l'AMPA a principi de curs i de les circulars puntuals durant el curs.
  • S'acorda un calendari de reunions periòdiques entre representants de l'AMPA i de l'equip directiu (cada mes i mig o dos mesos) i estar permanentment en contacte a través del correu electrònic, el telèfon i en persona.
  • S'acorda realitzar peticions periòdiques conjuntes a Conselleria i Ajuntament en relació al manteniment de l'escola. 
  • L'equip directiu ha informat a l'AMPA que les pancartes que hi havia penjades a l'exterior s'han retirat perquè Conselleria d'Educació no ho permet i que les tenim disponibles a la planta baixa del centre.
  • Durant la reunió també es va parlar de la possibilitat que famílies voluntàries de l'escola (que s'han oferit a fer-lo) pinten les parets del menjador durant les festes de NADAL DE 2014/2015. Es realitzarà una convocatòria perquè s'apunten més voluntaris.

4 comentaris:

  1. A primera ullada semblen correctes els acord als que heu arribat amb el nou equip directiu del centre. Solament hi ha una qüestió que m'agradaria conèixer en relació a l'horari del curs que ve. Si ho he entès bé, ha sigut "El Centre" el que ho ha sol·licitat, i la pregunta és: "El Centre", qui ho representa en aquest cas? La nova Direcció? el Consell escolar sortint? L'Ampa? La suma de varis? La suma de tots?

    ...disculpeu si ja estàvem informats i m'he despistat.

    ResponElimina
    Respostes
    1. La petició de canvi d'horari la va fer l'anterior equip directiu. Van informar al Consell Escolar en l'anterior reunió. Desconeixem si el canvi d'horari necessitava l'aprovació del Consell Escolar o només informar els seus membres. De totes formes, Conselleria d'Educació ja ha demostrat que les decisions aprovades pel Consell Escolar no valen per a molt.

      Elimina
  2. Dilluns preguntaré a l'ajuntament pel tema de l'autorització dels ventiladors.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies. El nou equip directiu també anava a consultar a l'ajuntament els permisos.

      Elimina