dilluns, 20 d’abril del 2015

JORNADA INTERCULTURAL I DE PORTES OBERTES CEIP HERRERO - DISSABTE 25 D’ABRIL DE 2015 - 10-15 h



JORNADA INTERCULTURAL I DE PORTES OBERTES


CEIP HERRERO

DISSABTE 25 D’ABRIL DE 2015

10-13 h



El dissabte 25 d’abril el CEIP Herrero organitzarà una Jornada Intercultural i de Portes Obertes amb la qual es volen aconseguir dos objectius:

  • Ensenyar a tots COM SÓN I COM ES VIU ALS PAÏSSOS O COMUNITAT AUTÒNOMA D’ORIGEN de les famílies de l’escola a través de les seues mares, pares, fills, iaios, etc.

  • ENSENYAR L’ESCOLA HERRERO, la nostra escola pública, a totes les famílies, veïns i ciutadans de Castelló que estiguen interessats en visitar-la.

Durant la Jornada hi haurà paradetes on les famílies ens ensenyaran com és la gastronomia, la literatura, la música, la cultura i la religió del seu país. També hi haurà diferents tallers sobre jocs tradicionals, de cuina i de manualitats.



Els visitants també podran realitzar una visita guiada al centre on podran veure totes les instal·lacions (aules, menjador, aula de música, aula d’informàtica, aula de llengües, etc).



SI TENIU GANES D'ENSENYAR-NOS ASPECTES CULTURALS DEL VOSTRE PAÍS O DE LA VOSTRA COMUNITAT AUTÒNOMA, ENCARA ESTEU A TEMPS OMPLIU EL FULL ADJUNT I ENS L'ENVIEU PER CORREU ELECTRÒNIC A ampa.cp.herrero@gmail.com O DIPOSITEU-LO A LA BÚSTIA DE L'AMPA. US PODEU ORGANITZAR PER PAÏSOS, COMUNITATS O PER CLASSE, COM VULGUEU.


MONDO.gif

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada