dissabte, 18 d’abril del 2015

Resum de la reunió de la junta de l'AMPA - 16/04/2015

Resum dels temes tractats i acords de la reunió de la junta de l'AMPA de l'escola Herrero del dijous 16 d'abril de 2015.
  • S'informa a la junta del que s'ha acordat durant la reunió de la Comissió organitzadora de la JORNADA INTERCULTURAL I DE PORTES OBERTES del CEIP HERRERO de dimecres 15 d'abril. Durant la reunió es va acordar el contingut dels tallers i mostres, l'elaboració del cartell de la jornada, un tríptic informatiu i des de la direcció es va informar que ja està activa la web de l'escola de MESTRE A CASA: http://mestreacasa.gva.es/web/ceipherrero
L'AMPA ha col·laborat en la Jornada Intercultural i de Portes Obertes proposant-la com a forma de contactar, conèixer i promoure la relació entre les famílies natives i les famílies immigrants. També com a una oportunitat d'obrir l'escola al barri i a la ciutat. L'AMPA també col·laborarà amb una mostra de dolços i pastissos i  en la difusió de la jornada entre les famílies nouvingudes i d'altres països.
  • S'acorda promoure i donar tot el suport de l'AMPA a la convocatòria de la Plataforma AMPAS PER LA PÚBLICA CS de Sopar per l'escola Pública per al dijous 30 de maig al CEIP Antonio Armelles S'acorda citar a totes les famílies i mestres a les 19 h a l'escola Herrero i eixir junts cap a l'escola i participar de les activitats programades.  
  • S'informa a la junta que el dissabte 9 de maig la Plataforma per l'Ensenyament Pública ha convocat una manifestació a València. S'acorda donar tot el nostre suport i difusió i informar de la possibilitat d'anar i tornar en autobús.
  • S'informa a la junta que el dissabte 16 de maig la Plataforma AMPAS PER LA PÚBLICA CS organitzarà la Festa per l'Escola Pública. S'acorda donar el màxim suport i difusió i participar.
  • S'acorda que la celebració de l'Assemblea ordinària de l'AMPA serà el dijous 28 de maig a les 19:30 h
  • S'informa a la junta que estan arribant moltes ofertes i informació d'empreses d'activitats extraescolars. S'acorda agrair en tots els casos l'oferiment i la informació que ens fan arribar però al mateix temps també s'acorda que no ens podem reunir (per disponibilitat i pel treball que suposa) en totes les empreses i fer cas a totes les ofertes. Si a les famílies o a la junta ens interessa algun canvi en les activitats extraescolars o alguna activitat nova ja es demanarà l'oportuna informació.
  • S'acorda que la festa de l'alumnat de 6é curs i el lliurament d'orles es realitzarà el dijous 18 de juny de 2015.
  • S'acorda que la Festa de final de curs de l'AMPA serà el divendres 19 de juny i que es tornarà a convocar una cadena humana al voltant de l'edifici en defensa de l'escola Herrero.
Com sempre, us recordem que si us interessa i voleu que es tracte algun altre tema o voleu proposar o opinar sobre algun dels temes sobre els quals parlarem, només cal que ens envieu un mail a l'adreça de correu electrònic de l'AMPA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada