dimecres, 16 de març del 2016

Resum de la reunió de la junta de l'AMPA - 15/03/2016

Resum dels temes tractats i acords de la reunió de la junta de l'AMPA de l'escola Herrero del dimarts 15 de març de 2016.

  1. S'acorda sol·licitar a l'ajuntament de Castelló (regidoria de consum) una xarrada sobre l'ús correcte de les xarxes socials adreçada a les mares i pares per a la segona quinzena de maig.
  2. S'acorda fer difusió de la Jornada Intercultural i de Portes Obertes i de Com sona l'Herrero que es realitzaran conjuntament el dissabte 16 d'abril de 2016. S'acorda també anar completant les activitats conforme anem acordant-les amb la direcció. S'acorda també sol·licitar la col·laboració de Cuinatur, Sagals i Serradal per a realitzar diferents tallers.
  3. S'acorda proposar a la direcció de l'escola el dijous 7 i divendres 8 (de 9-12 h, de 15:30-17h i de 17-21h) i el dissabte 9 d'abril de 10 a 14 h com a dies per a pintar la façana de l'escola amb els colors acordats i el mural. S'acorda escriure dos frases a la façana traduïdes al valencià, castellà, romanés, xinés i àrab: "L'educació és l'arma més poderosa per canviar el món", Nelson Mandela - "Obriu escoles i tancareu presons", Concepción Arenal.
  4. S'acorda proposar a la direcció, si no ho tenen previst, organitzar activitats al voltant d'una setmana cultural coincidint amb el dia del llibre. L'AMPA com tots els anys col·laborarà organitzant el dia del llibre amb l'intercanvi de llibres entre tots els xiquets.
  5. S'acorda assistir a la Festa per la Llengua del dia 23 d'abril que es celebrarà a la Universitat Jaume I.
  6. S'acorda tornar a fer difusió de l'AMPA com a associació entre les mares i pares explicant els beneficis de fer-se soci.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada