dimecres, 23 de març del 2016

Resum de la reunió entre l'AMPA i la direcció del CEIP Herrero - 22 de març de 2016

El passat dimarts 22 d'abril a les 15:30 h l'AMPA de l'escola Herrero ens vam reunir amb la direcció de l'escola. Us fem arribar un resum dels assumptes més importants que es van tractar i el que es va arribar a acordar.
  • A petició i a proposta de l'AMPA es parla del programa #pintaescola de l'ajuntament de Castelló la direcció accepta els dies que hem proposat per a pintar la façana de l'escola: 7, 8 i 9 d'abril de 9-12h de 15:30-17h i de 17-20h. L'escola farà difusió de l'activitat entre els mestres i xiquets i l'AMPA entre les famílies. El dimecres 5/04 de vesprada deixarem la pintura, el material i els cartons i plàstics per a protegir amanits al pati perquè el dijous de matí estiga tot més a mà.
  • A petició i a proposta de l'AMPA es parla de la Jornada Intercultural i de Portes Obertes del dissabte 16/04 la direcció proposa afegir al programa un dia de portes obertes entre setmana, el dijous 14/04 a les 15:45 h. La direcció farà cartells grans en color i octavetes per a distribuir entre els xiquets i a les tendes del barri.
  • La direcció ens informa que durant el dimecres 23/04 distribuiran entre els xiquets de l'escola la inscripció per a l'activitat Com sona l'Herrero.
  • La direcció proposa a l'AMPA l'antiga biblioteca com a nou espai per a l'AMPA. Els respresentants de l'AMPA accepten la proposta perquè tindrem més disponibilitat horària i serà un espai propi. El canvi dels mobles i el material el farà la colla de l'ajuntament quan vinga a realitzar el trasllat d'altre material.
  • A proposta i a petició de l'AMPA la direcció de l'escola ens informa que el dia de l'intercanvi de llibres serà el divendres 22 d'abril durant tota la jornada. L'AMPA proposa que la recollida de llibres es realitzarà durant els dies 18-21 d'abril i el 21/04 durant la vesprada s'ordenaran i classificaran els llibres disponibles en dos espais diferents, un per a infantil i un altre per a primària. La direcció ens informa que la Setmana Cultural d'enguany se celebrarà entre els dies 20-22 d'abril.
  • A petició de l'AMPA la direcció ens informa que encara no s'han comprat les taules i banquets plegables per a les activitats del migdia i ens han informat que ho faran en breu.
  • A petició de l'AMPA sol·licitem que la direcció demane més dosis de fluor perquè l'AMPA puga continuar col·laborant en el programa de prevenció bucodental.
  • A petició de l'AMPA s'acorda juntament amb la direcció que el lliurament de les Orles i la festa per a l'alumnat de 6é es realitzarà el dijous 16 de juny.
  • S'acorda tornar-nos a reunir durant el mes de maig.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada