dimecres, 20 d’abril del 2016

Resum de la reunió de la junta de l'AMPA CEIP Herrero - 19 d'abril de 2016

Us informem dels acords i dels temes tractats durant la reunió de la junta de l'AMPA del passat dimarts 19 d'abril de 2016:
  • S'acorde l'hora d'eixida des de l'escola i els tallers que realitzarà l'AMPA durant la Festa per la Llengua del dissabte 23 a l'UJI. S'acorda aprofitar el dibuix del mural per realitzar còpies en blanc i negre perquè els xiquets i xiquetes li donen color. El dissabte s'ha quedat a les 9 del matí a l'escola per recollir el material. La Festa per la Llengua començarà a les 10 h.
  • S'acorda quedar el dijous 21 a les 15:30 h per a triar els llibres i seleccionar-los per edats perquè els xiquets i xiquetes puguen realitzar l'intercanvi de la Festa del Llibre al dia següent, divendres.
  • S'acorda demanar pressupostos de fotògraf per a realitzar les orles de l'alumnat de 6é. Si ens ix més car que fins ara continuarem amb el sistema actual de demanar les fotos a l'alumnat.
  • S'acorda convocar una altre dia de #PintaEscola per als dies 27 i 28 de maig de 2016 amb el projecte de: posar Escola Herrero a la paret del pati que dóna al carrer de Ramón y Cajal, afegir 3 llengües més a la façana del carrer de Moyano (Hebreu, Persa i Paquistanés) i posar la data de realització del Mural (7, 8 i 9 d'abril de 2016).
  • S'acorda recordar a la direcció de l'escola la compra de les taules i banquets plegables per a usar-les al migdia en les jocs de taula, manualitats, lectura, estudi, etc.
  • S'acorda convocar l'Assemblea de l'AMPA el dijous 26 de maig a les 19 h.
  • S'acorda sol·licitar a la direcció de l'escola que es demane a la Conselleria d'Educació un aula de 2 anys per al CEIP Herrero, com a mesura revitalitzadora del centre educatiu.
  • Es recorda a la junta el Sopar per la Pública al CEIP Blasco Ibáñez del dijous 21 d'abril de 2016.
  • S'acorda consultar pressupostos d'agendes i samarretes per a l'AMPA a diferents empreses amb la idea de regalar una agenda a cada família a principi de curs i dissenyar samarretes inspirades en el mural perquè les famílies les puguen adquirir. Es va debatre també una possible pujada de la quota familiar de soci de 18 a 20 euros. No s'ha acordat encara res definitiu.
  • S'acorda sol·licitar a la direcció del centre una nova reunió amb l'AMPA per a tractar els assumptes en els quals es necessita l'autorització del centre (#PintaEscola, Festa de 6é, Aula de 2 anys, etc) i d'altres peticions, aclaracions o reclamacions (compra de les taules per al migdia, etc).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada