divendres, 6 de maig del 2016

Resum de la NO reunió entre l'AMPA i l'equip directiu del CEIP Herrero - Maig 2016

Un dels acords de l'última reunió de la junta de l'AMPA del passat 19 d'abril de 2016 va ser demanar una reunió a la direcció del centre per tractar alguns temes que hi havia pendents (taules plegables per al migdia, renovació de la sirena musical, canvi de l'espai de l'AMPA a l'antiga biblioteca, etc) i d'altres nous amb els que buscàvem la complicitat del centre (festa de l'alumnat de 6é, segona fase #PintaEscola, etc). 

Ens agradaria poder informar-vos del resum de la reunió però només podrem informar-vos del que l'equip directiu ens ha contestat per correu ja que ha considerat que una reunió "en este momento es poco viable" i ens envia un correu "para contestar, en la medida de lo posible" a les qüestions que li vam plantejar en un correu de fa uns dies:

Bon dia,
Ens agradaria tindre una reunió entre l'AMPA i la direcció del centre per a tractar, entre altres que puguen sorgir, els següents assumptes:
-Adquisició de taules plegables per a les activitats del migdia. Tal i com es va aprovar a l'anterior consell escolar.
-Festa de lliurament de les orles a l'alumnat de 6é.
-Canvi d'ubicació a la bliblioteca. Trasllat del material.
-2n #PintaEscola CEIP HERRERO. 27 i 28 de maig de 2016.
-Renovació dels temes musicals a l'entrada i eixida del centre.
-Festa de final de curs.
-Altres que puguen sorgir.
Salutacions.


L'AMPA lamenta molt no tenir l'oportunitat de reunir-se amb la direcció, com hem fet altres vegades durant aquest curs, i poder tractar aquests temes en persona amb l'equip directiu i s'ha contestat el següent:

Equip Directiu: -Las mesas plegables están encargadas.

AMPA: Perfecte. A vore si així els xiquets disposen de més espai per a realitzar activitats alternatives a jugar al pati. El Consell Escolar va acordar la seua adquisició el 2 de febrer de 2016.

Equip Directiu: -Acerca de la fiesta de final de curso, necesitamos saber el día, horario y las instalaciones que utilizareis con el modelo de solicitud correspondiente, dado que el año pasado se produjeron incidentes desagradables que no nos gustaría volvieran a ocurrir.

AMPA: Suposem que l'equip directiu fa referència a la festa de l'alumnat de 6é i no a la festa de fi de curs. En aquesta festa es va produir un incident que vam lamentar en el seu dia (trencament d'unes lamines exteriors d'una finestra). Mirarem que no torne a ocórrer res semblant.

A l'AMPA ens agradaria que l'equip directiu puguera assistir a la festa de l'alumnat de 6é, com han fet sempre altres equips directius al complet i també ens agradaria plantejar que aquesta celebració forme part de les activitats que l'escola celebra com a centre i que no siga una celebració només de l'AMPA. Té un caràcter molt emotiu per a tots i serveix per a acomiadar amb alegria i emoció l'alumnat que deixa l'escola.
Tal i com se'ns demana, sol·licitarem l'espai (el porxe del pati i accés al menjador per a traure taules i cadires) en la forma que se'ns indica.

Equip Directiu: -Estamos en proceso de cambio de la biblioteca, cuando sea posible os avisaremos.

AMPA: D'acord. Per part de l'AMPA estem encantats de tindre un espai propi per a guardar el material i realitzar reunions o xarrades.

EquipDirectiu: -Los temas musicales ya se han renovado.

AMPA: Perfecte. Els temes de la sirena musical no havien canviat des de febrer de 2016.

Equip Directiu: -Decidnos qué necesitáis del Pinta Escola para solicitar el permiso correspondiente al Ayuntamiento.

AMPA: En aquesta segona fase de #PintaEscola havíem acordat pintar les frases a les parets del C. Moyano en alguna llengüa més (paquistanés, hebreu, etc) i pintar en lletres grans Escola Herrero a la paret exterior que dona al pati del cole. Ester Valero està fent un disseny, la mare que ha dissenyat el mural. Per a la nit del dijous 27 necessitaríem que l'escola ens tornara a prestar el projector per a marcar les lletres. Realitzarem una convocatòria per a tots els mestres i pares que vulguen participar.
En relació al PintaEscola tenim dues factures de pintura que ens va faltar i vam haver de comprar. Ja us les farem arribar.

Equip Directiu: -Gracias por vuestra comprensión en estas circunstancias.

Atentamente,

AMPA: Salutacions. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada