dijous, 26 de gener del 2017

Resum del Consell Escolar del CEIP Herrero - 24/01/2017

24 de gener de 2017
19 h
Aula de música de l'escola Herrero.

Ordre del dia

1. Aprovació de les actes de les dues reunions anteriors del Consell Escolar.

2. Jornada contínua. Després d'una breu valoració del projecte per part de la presidenta del Consell Escolar i d'un breu debat posterior al voltant d'alguns detalls del projecte es va realitzar la votació. El projecte Jornada Continua del CEIP Herrero no va obtindre el suport dels 2/3 dels vots dels seus membres per a continuar endavant en el seu procediment.

Des de l'AMPA volem manifestar que el vot del nostre representant al Consell Escolar va ser NO perquè considerem que el projecte de jornada va millorar després de dues reunions i després d'haver-se incorporat algunes de les peticions que es van realitzar, però encara té molt marge de millora, sense preses, amb més temps i concretant els punts ambigus del projecte.
Cal seguir treballant en el projecte que hem començat a elaborar conjuntament amb el professorat, perquè siga el millor projecte de jornada escolar possible i tornar-lo a presentar, si així ho acorden el claustre de professorat i el Consell Escolar del centre. Esperar un any pot ser enriquidor per a tots i podem aprofitar l'experiència en la jornada continua d'altres escoles per a millorar el nostre projecte.

5 comentaris:

  1. Esperar un año supone que mi hija no podrá disfrutar de la jornada continua. No estoy nada de acuerdo con el procedimiento con el que se ha llevado esta decisión tan importante, dudo que los docentes de este colegio hayan hecho un proyecto que no beneficie a sus alumnos y más cuando se tienen que regir a la normativa que hizo conselleria sobre este tema. De verdad ha sido un gran disgusto tanto para mi como para otros padres que este proyecto tan importante para el colegio se haya llevado de esta forma sin contar con la opinión de los padres los cuales no hemos podido saber nada ni del proyecto ni de lo decidido. No estoy de acuerdo con esta decisión es un tema muy importante no consiste en beficiarse ni perjudicar a nadie se trata de la mejora del colegio y de los alumnos y lo personal no cuenta, cuenta lo que los padres de todo el colegio quieren y no hemos tenido opción de hacernos escuchar. Personalmente estoy muy decepcionada este colegio ya no es lo que era.

    ResponElimina
  2. No comparto la postura del AMPA. Me hubiera gustado ser consultada previamente a la votación en caso de que el representante el AMPA se posiconara en un asunto como el que nos ocupa y con un proceso electoral posterior definido. Y sabiendo que en una encuesta realizada a todos los padres del centro la opción mayoritaria era favorable al cambio horario.
    Debería ser Conselleria como organismo pertinente la que decidiera sobre la idoneidad del proyecto. Y ya que el proceso está así estipulado, en caso de obtener la aprobacion de Conselleria ,permitir votar a todos los padres en Abril.

    ResponElimina
  3. EL que no puc entendre es que per que no votem els pares. Y el representant de l'AMPA només representa als que voten no? Quin tipus de representat és eixe? Y alguns pares del consell pactareu votar que no també? Perque els numeros canten...

    ResponElimina
  4. La reunió s'haguera tingut que fer antes del consell escolar per a vore que volem els pares.
    No me pareix be com ha tratar este aspecte el AMPA.
    Ens han llevat el dret a votar a tots els pares.
    No me sent representat per aquest AMPA

    ResponElimina
  5. El passat 1/02/2017 es va realitzar una assemblea extraordinària on es va explicar als socis l’orientació de l’únic vot de l’AMPA en el Consell Escolar.

    Des del primer moment que vam tindre notícies sobre la possibilitat de canviar de Jornada Escolar, l’AMPA ha intentat informar als seus socis i a totes les famílies de la millor forma possible a través de dues notes informatives enviades per correu electrònic abans de Nadal, i també publicades en les xarxes socials (Facebook i Twitter) i reenviades pels diversos grups de WhatsApp:
    http://ampaescolaherrero.blogspot.com.es/2016/12/iniciacio-del-procediment-per-canviar-o.html

    http://ampaescolaherrero.blogspot.com.es/2017/01/el-consell-escolar-del-ceip-herrero.html

    Després de l’enviament de les dues notes informatives (la 1a dues vegades) cap família de l’escola s’ha posat en contacte amb l’AMPA per a indicar-nos la seua preferència, dubtes, orientació del vot de l’AMPA o qualsevol altre assumpte relacionat amb la Jornada Escolar del centre.

    L’orientació del vot de l’AMPA al Consell Escolar va ser fruit del debat previ entre tots els membres de la junta de l’AMPA, ja que no ens va resultar possible convocar una assemblea prèvia. La convocatòria del Consell Escolar i el projecte de JC definitiu ens va arribar una setmana abans de la votació.

    En relació a la resta de membres del Consell Escolar, aquests representen directament a les persones de cada col·lectiu i com que el vot ere secret desconeixem l’orientació del seu vot.

    L’AMPA està en disposició de reprendre el treball conjunt amb el claustre de mestres i tractar de millorar el projecte de jornada escolar. Us convidem a participar en les futures reunions de la comissió del projecte de canvi de jornada escolar i a aportar les millores que considereu adequades.
    El projecte de jornada escolar que no va obtindre el suport del Consell Escolar, està disponible al web de l’escola: http://mestreacasa.gva.es/c/document_library/get_file?folderId=500013224336&name=DLFE-1068997.pdf

    ResponElimina