dimecres, 18 de gener del 2017

El 24 de gener el Consell Escolar del CEIP Herrero decidirà si es continua amb el procediment de modificació de la jornada escolar

El pròxim dimarts 24 de gener de 2017 el Consell Escolar del CEIP Herrero decidirà si la nostra escola continua amb el procediment de modificació de la seua jornada escolar o no. 

En aquesta reunió els membres del Consell Escolar decidiran si el projecte de jornada continuada, que ha elaborat una comissió a iniciativa del claustre de professorat, continua endavant perquè puga ser votat per totes les famílies el 4 d'abril de 2017 o és rebutjat i no continua endavant la seua tramitació. En cas que no s'aprove per part del Consell Escolar o l'informe de la Dir. Gral de Política Educativa siga negatiu, no voldrà dir que no es puga seguir treballant en el projecte conjuntament i presentar-lo de nou al Consell Escolar més endavant.

La comissió que ha elaborat el projecte de jornada continuada està formada per professorat del centre amb la col·laboració (limitada a dues reunions abans de Nadal) de representants de l'AMPA i mares i pares del Consell Escolar, que han aportat les seues propostes per tal de millorar el projecte. Algunes de les nostres propostes s'han incorporat al projecte, altres no i altres no s'han pogut tractar per la urgència i falta de temps.

Des de l'AMPA valorem positivament la disponibilitat de la comissió a reunir-se amb els representants de les famílies per intentar realitzar un projecte conjunt i de tota la comunitat escolar. Però també volem manifestar la manca de temps i de més reunions de la comissió per elaborar un bon projecte que puga de veres millorar la nostra escola, centrat en els xiquets i xiquetes i no en la conveniència de les famílies o del personal docent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada