dijous, 2 de març de 2017

RESUM DE LA REUNIÓ DE LA JUNTA DE L’AMPA escola HERRERO - 1.03.2017


Us informem dels acords i dels temes tractats durant la reunió de la junta de l'AMPA del passat dimecres 1 de març de 2017:
  1. La junta acorda convocar una reunió informativa sobre el pregó infantil de la Magdalena 2017 per al proper divendres 10 de març a les 17 h adreçada a totes les famílies que s’han inscrit previament al pregó infantil.
  2. La junta acorda realitzar les compres necessàries (magdalenes, “mostachones” tovallons i/o rotllo de cuina, etc) per a la xocolatada prèvia a la dansà de la Magdalena del dia 17 de març. Es proposarà a la direcció de l’escola poder accedir al menjador escolar a les 15 h i començar a repartir la xocolata als cursos d’infantil a les 15:30 h. Es repartirà xocolata i magdalenes a uns 75 xiquets d’infantil i a uns 270 de primària.
  3. La junta acorda fer difusió i animar a participar en la jornada de vaga general educativa i la manifestació convocada a nivell estatal per al dia 9 de març de 2017 entenent i posant de manifest les limitacions que tenen moltes famílies per a poder participar per motius laborals.
  4. La junta acorda sol·licitar una nova reunió de l’AMPA amb la direcció de l’escola Herrero corresponent al mes de març. Entre altres temes, en aquesta reunió volem tractar el tema del recanvi dels altaveus fixes del pati de l’escola i proposar la compra d’una càmera de vídeo i una càmera de fotos del centre i completar o renovar equipament d’àudio (micròfons, altaveus autoamplificats i portàtils, etc). També volem tractar amb la direcció la futura jornada de portes obertes i tornar a parlar del PintaEscola per concretar coses abans que es torne a convocar per part de l’ajuntament.
  5. La junta acorda fer una provisió de diners en metàl·lic de 400 euros per a pagar els dolçainers del pregó, les magdalenes, el regal que es va fer a Berta (la conserge de l’escola) en el seu últim dia de treball al cole i altres despeses menudes.
  6. La junta decideix concentrar les propostes per als presupostos participatius i reduïr les propostes a dues: CAMINS ESCOLARS SEGURS, UNA FONT I JOCS PINTATS A TERRA A TOTES LES PLACES.
  7. La junta acorda escriure un article per a la revista La Trini, de l’AAVV Raval de la Trinitat. El tema serà al voltant de la importància d’un AMPA participativa i col·laboradora a les escoles.
  8. La proposta d’apuntar l’AMPA de l’escola Herrero a la paella de Magdalena de la Gaita del sector no s’aprova per la dificultat que es veu en quedar durant les festes.
  9. La junta aprova que al final de curs es quede al Pinar del Grau per celebrar el fi de curs amb un dinar de pa i porta de les famílies membres de la junta, del Consell Escolar i de tots els socis que vulguen participar.
  10. La junta aprova realitzar xapes de l’AMPA per a identificar a tots els participants inscrits al pregó infantil i també xapes (amb un disseny pendent de decidir) per a obsequiar a l’alumnat de 6é que finalitza enguany la primària.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada