dimarts, 30 de maig del 2017

Resum de l'assemblea ordinària de l'AMPA escola Herrero - 25 de maig de 2017

Dijous 25 de maig de 2017
19:30 h

Pati escolar

ORDRE DEL DIA

  • Balanç econòmic. La tresorera de l'AMPA va explicar a l'assemblea els comptes de l'associació relacionats amb el curs 2016/2017. El saldo de l'AMPA a 9 de maig de 2017 és de 2552 euros. 
  • Vacants en la Junta i possibles incorporacions. Amb la finalització del curs es donen de baixa de la junta de l'AMPA: Lidón Taus i Soraia Mateu, perquè els seus fills passen a un altre nivell o centre educatiu. S'incorporen a la junta de l'AMPA Alberto Castillo Milian com a nou tresorer i Amparo Grifo Benedito i Antoni Nebot Donyate. com a nous vocals. La junta actual està formada per Pau Sancho Puerto, president; Jesús Monforte Escriche, secretari; Alberto Castillo Milián, tresorer; vocals: Begonya Barberà, Lourdes Tena, Maria Luis Mundina, Pilar Montañés, Rebeca Agost, Inma Cifre, Mª José Bartoll, Míriam Mestre, Eva Martos, Víctor Sabio, Amparo Grifo Benedito i Antoni Nebot Donyate. 
  • Proposta d'activitats extraescolars per al proper curs 2016/2017. A més de les activitats extraescolars s'aprova convocar l'escola matinera i de vesprada del curs 2017/2018 i l'escola de vesprada de juny i setembre de 2017. En relació a les activitats extraescolars s'acorda realitzar una enquesta entre els socis i no socis de l'AMPA per conèixer les preferències de les famílies. Es realitzarà en format digital i en format de paper.
  • Informació Festa fi de curs. S'aprova el pressupost presentat per l'empresa Estudi Serradal a condició de que canvien un dels tallers proposats per un altre adreçat a tot l'alumnat.
  • Acte de graduació de l'alumnat de 6è. Abans de l'assemblea les famílies de 6é s'han reunit per organitzar la festa de graduació. L'AMPA col·laborarà en aquesta festa donant suport i comprant orxata i granissat per a la finalització de l'acte. S'acorda proposar als mestres de 6è si en el moment de recollir les orles poden llegir els noms dels xiquets ells ja que saben com es pronuncien de forma correcta els noms d'origen estranger. 
  • Precs i preguntes.
 1. S'informa a l'assemblea que el curs que ve l'escola Herrero  oferirà 46 places, dues unitats de 23. En el cas que no es sol·liciten un mínim de 24 places només començarà a funcionar una unitat.
 2. S'informa a l'assemblea que la reforma de la cuina  està prevista que finalitze el 5 de setembre de 2017. Com que en les obres solen sorgir retards està previst que durant el mes de setembre el menjador funcionarà amb un servei de càtering.
+info http://ampaescolaherrero.blogspot.com.es/2017/05/resum-de-la-reunio-entre-lampa-escola.html.
 3. S'informa a l'assemblea que la reforma integral prevista per al primer semestre de 2018 s'ajorna sense data concreta. S'acorda sol·licitar informació concreta sobre l'ajornament de la reforma integral a la subdirecció general d'infraestructures de la Conselleria d'Educació.
+info http://ampaescolaherrero.blogspot.com.es/2017/05/resum-de-la-reunio-entre-lampa-escola.html
 4.S'informa a l'assemblea que aquest curs l'AMPA està formada per 70 famílies sòcies i que 19 famílies són noves. 
 5. S'aprova l'adquisició d'un roll up publicitari de 1,50 x 2,00 m amb el dibuix de les samarretes en versió en color. El cost del roll up serà de 110 euros + iva.
 6. S'aprova la compra de gorres de l'AMPA amb el dibuix de la samarreta per a regalar a cada xiquet soci de l'AMPA i per a vendre durant les festes, jornades, etc. Demanarem pressupost del cost.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada