dilluns, 15 de maig del 2017

Resum dels temes tractats en la reunió del Consell Escolar del CEIP Herrero - 9/5/2017

Reunió del Consell Escolar.
9 de maig de 2017.
19 h
Aula de música de l'escola Herrero.


  • Lectura i aprovació de l'acta de l'anterior reunió.
  • La direcció informa als membres del Consell Escolar d'alguns temes:
-Publicació al DOGV de la licitació de la reforma de la cuina del menjador escolar prevista per a aquest estiu 2017: http://www.dogv.gva.es/datos/2017/04/26/pdf/2017_3394.pdf
-S'està provant un model de ventilador per a les aules que no en tenen.
-A petició del centre l'ajuntament està valorant la instal·lació d'un envel·lat en alguna part del pati per als mesos de primavera més sufocants. Serà complicat perquè a l'estiu es realitzarant les obres de la cuina i hi ha en perspectiva una reforma integral.
-A petició del centre l'ajuntament està pintant les parets de les escales perquè estaven bastant brutes i amb un color molt fosc.
-La direcció informa que la conselleria d'educació encara no ha ingressat els diners de beques i funcionament del menjador de l'escola corresponents als mesos de gener, febrer, març i abril de 2017.
-L'arbre que van proposar les famílies que es plantés al pati no es podrà plantar degut a les obres de la cuina i la perspectiva de la reforma integral.
-La Conselleria d'Educació ha aprovat la sol·licitud que va fer el CEIP Herrero del nivell A2 del programa plurilíngüe.
  • PAM. Pla d'Actuació per a la Millora. Consisteix en un pla que presentarà el centre on s'han detectat les necessitats de l'alumnat i s'han incorporat els recursos necessaris (personal i materials) per a cobrir-les. Entre altres objectius es pretén reduir l'absentisme, augmentar el número d'alumnes que assoleix el mínim de coneixements i millorar la competència emocional.
  • Arranjament 2017/2018. En el nou esborrany d'arranjament i en l'oferta de places prevista per al nou curs el CEIP HERRERO oferirà 23 places, que equivalen a una unitat. La reducció d'una unitat està justificada per la pròxima reforma integral del centre que, segons han informat des de Conselleria d'Educació, implicarà una única unitat per qüestions tècniques i d'espai.
  • Precs i preguntes.
-La direcció i els representants de les famílies acordem sol·licitar conjuntament una reunió amb representants de la Conselleria d'Educació perquè una vegada s'ha publicat al DOGV la licitació de la cuina del CEIP Herrero, la nostra preocupació és si estarà finalitzada per a l'inici del curs i si podran iniciar-se les obres el més aviat possible una vegada haja finalitzat el curs. És per això que ens agradaria tindre una reunió per saber si hi ha una planificació al respecte. També volem aprofitar la reunió per a parlar del projecte de rehabilitació integral del centre prevista per al primer semestre de 2018, per saber si hi ha algun esborrany de projecte de les obres i si no hi ha cap esborrany poder aportar les nostres idees i propostes perquè s'incorporen al primer esborrany.

-Les famílies pregunten a la direcció si de cara al curs vinent i aprofitant que al cicle d'infantil ja no hi haurà distinció entre castellà i valencià, està previst modificar o mesclar a l'alumnat de totes les aules d’infantil buscant l'equilibri i evitar aules amb alumnat majoritàriament nouvingut i/o d'origen estranger o majoritàriament del nostre país. Les famílies també proposen com a idea, que ja es fa en altres escoles de la ciutat (CEIP Lluís Revest) que cada any o cada dos, segons es considere, es mescle l'alumnat de les dues aules de cada curs quan siga possible. La direcció ens contesta que encara no hi ha una decisió pressa al respecte però que al claustre valorarà la nostra proposta. Algun representant dels mestres del consell també es manifesta en favor d'aquesta mesura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada