dimarts, 11 de juliol del 2017

Informació sobre la reforma integral de l'escola Herrero

El passat 30 de juny de 2017 vam escriure una carta a la subdirecció d'infraestructures de la Conselleria d'Educació demanant informació concreta sobre la reforma integral de l'escola Herrero. Vam rebre resposta al cap d'uns dies i a continuació us adjuntem la carta de l'AMPA i la resposta de la Subdirecció d'Infraestructures.

Benvolgut Jesús García Gil, subdirector/a general d’Infraestructures Educatives de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport,

Us escrivim des de l’AMPA escola Herrero (CEIP HERRERO, Castelló de la Plana) en relació a la rehabilitació integral de la nostra escola prevista, segons el Pla d'Infraestructures de la Conselleria d'Educació (http://www.ceice.gva.es/va/mapa-de-infraestructuras-escolares), per al primer semestre de 2018. El passat dimarts 16 de maig de 2017 vam tindre una reunió amb la Direcció Territorial de la Conselleria d’Educació i els responsables tècnics d’infraestructures, en la qual se'ns va informar que tot el Pla d’Infraestructures està patint retards, que hi ha obres relacionades amb escoles amb barracons que tenen preferència i que la decisió d'iniciar el procés de rehabilitació del centre és una decisió política i que correspon a la Subdirecció general d’Infraestructures de la Conselleria d'Educació (València). A l’esmentada reunió no ens van donar cap data concreta d'iniciació del procés de rehabilitació però sí que ens van informar que el procediment seria aquest:
  • Decisió de la Subdirecció general d’Infraestructures Educatives.
  • Convocatòria de concurs públic per a la redacció d'un projecte de rehabilitació.
  • Convocatòria de licitació pública de les obres per portar endavant el projecte.
  • Durada de les obres de rehabilitació: 1 any, aproximàdament.
Des de l'AMPA vam demanar poder participar i proposar idees en el projecte de rehabilitació i se'ns va contestar que en algun moment abans d'aprovar el projecte es consultarà a la comunitat escolar perquè puguem aportar propostes. Des de l'AMPA també vam intentar traure el compromís perquè el projecte de rehabilitació estiguera redactat i aprovat durant l'any 2018 però no va ser possible.

Us demanem que ens feu arribar per carta o per correu electrònic més informació al respecte de les  obres de rehabilitació de l’escola Herrero i si hi ha retards en l’aplicació del Pla se’ns informe sobre els canvis i per a quan està previst l’inici de la redacció del projecte i de les obres.

Salutacions cordials

Castelló de la Plana, 30 de juny de 2017

--


Sr. President de l ´AMPA del CEIP Herrero de Castelló

En relació amb la informació que ens sol·liciten respecte a la situació i actuació prevista en la infraestructura del col·legi els comunique que:

-La Unitat Tècnica de la Direcció territorial de Castelló elaborarà un estudi i informe en què es determinarà les actuacions concretes que han de realitzar-se en la rehabilitació integral del centre. Este informe és previ i necessari per a encarregar la redacció del projecte de rehabilitació.

-Finalitzada l’elaboració de l’informe anterior, iniciarem l’expedient de licitació per a l’adjudicació de la redacció del projecte d’acord amb el contingut de l’esmentat informe. Per això i per a no prolongar el termini temporal de la redacció del projecte, és convenient que les consultes i aportacions que puguen efectuar-se des de la Comunitat escolar, es realitzen en la fase d’estudi i anàlisi que realitzarà la Direcció Territorial.

Salutacions cordials



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada