dimarts, 25 de setembre del 2012

Criteris i procediment de distribució del banc de llibres


En l'última junta de l'AMPA es va aprovar el procediment i els criteris de distribució dels llibres del banc de llibres. A continuació us informem dels criteris i del procediment per al seu repartiment.

El procediment per demanar llibres del banc de llibres s'iniciarà posant-se en contacte amb l'AMPA directament o a través del mestre, mestra o la direcció del centre que es posaran en contacte amb l'AMPA. L'únic requisit imprescindible per tindre accés al material del banc de llibres serà ser soci de l'AMPA i en el cas que hi haja més sol·licituds que llibres al banc tindran preferència les famílies que hagen aportat llibres i entre elles la distribució serà per ordre de sol·licitud.

El banc de llibres restarà obert durant tot el curs i els llibres es podran dipositar en qualsevol moment del curs a la sala/rebedor que hi ha abans d'accedir a la secretaria de l'escola. Per tal d'identificar a les famílies que aporten llibres, aquests hauran d'anar dins d'una bossa indicant fora el nom del xiquet o xiqueta. Cap al final de cada curs l'AMPA intensificarà la informació a les famílies sobre el banc de llibres per tal de sensibilitzar més a la comunitat escolar i recollir el màxim possible de llibres.

Després d'ordenar i classificar els llibres donats per algunes famílies al final del passat curs us informem que el banc de llibres disposa de 366 llibres de diferents cursos escolars de primària, en diversos nivells de conservació. Esperem que per al curs vinent aquest banc dispose de més llibres i en millor estat de conservació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada