divendres, 14 de setembre del 2012

Resum de la reunió de la junta de l'AMPA [13/09/2012]

Resum dels temes tractats i acords de la reunió de la Junta de l'AMPA de l'escola Herrero del dijous 13 de setembre de 2012.
  • S'acorda la publicació de les activitats extraescolars que realitza l'empresa Serradal SLL, les que realitza el Patronat d'Esports i l'activitat de patinatge que realitza el Club Hockey Castelló.
  • S'acorden els criteris per tal de distribuir els llibres de text del banc de llibres. També s'acorda que la recollida de llibres de text estarà oberta durant tot el curs i s'intensificarà cap a final de curs. Durant tot el curs es podran dipositar llibres damunt de l'arxivador que l'AMPA té a la saleta de la planta baixa (a la sala/rebedor de la secretaria de l'escola). El primer requisit per poder accedir als llibres serà ser membre de l'AMPA i si no hi hagués llibres per a tots els sol·licitants tindran preferència les famílies que hagen aportat llibres al banc. El procediment per accedir als llibres serà a través de l'AMPA o a través dels mestres que posaran en contacte a les famílies amb l'AMPA. S'acorda igualment enviar aquest procediment i criteris als socis i a la direcció de l'escola.
  • En relació igualment amb  els llibres de text María ha comentat que a Bèlgica els xiquetes i xiquetes saben exactament a quin xiquet o xiqueta del curs anterior aniran a parar els seus llibres. Es podrien emparellar, de forma voluntària és clar, als xiquets i xiquetes, o a les famílies durant tota la seua estada a l'escola (es deixa en estudi per a una propera reunió.
  • La proposta d'un projecte per animar als mestres a no utilitzar llibres de text, almenys de forma exclusiva, no ha donat temps a tractar-la.
  • Com que alguna mare ens ha informat que hi ha baixes en alguna plaça de mestre que la conselleria encara no ha substituit, s'ha acordat estar pendent durant els pròxims dies de les adjudicacions i si en unes setmanes tot continua igual, realitzar un escrit de protesta i presentar-lo al registre de la conselleria d'educació.
  • En relació al menjador escolar s'ha decidit estar vigilants amb el servei que dona l'empresa adjudicatària (Intur) i atents a qualsevol queixa per traslladar-la a l'empresa. Si rebem les mateixes queixes que l'any anterior, també s'ha parlat que per a l'any vinent es podria optar per canviar d'empresa adjudicatària (encara que això s'hauria d'aprovar al Consell Escolar).
  • En quant al projecte d'instal·lació d'un envel·lat al pati es decideix continuar endavant amb ell i demanar-li a l'empresa que va vindre a visitar les instal·lacions a que ens trasllade un pressupost, que s'haurà de aprovar per la junta de l'AMPA i posteriorment pel Consell Escolar. La seua instal·lació, si tot va bé, seria per a les vacances de Nadal.
  • A petició de la FAPA, que està recollint deficiències dels centres escolars, s'acorda traslladar-li les deficiències que tenen les instal·lacions del nostre centre: escalera d'incendis, porta d'eixida del pati, instal·lació elèctrica, calefacció central, menjador per als xiquets i xiquetes de 3 i 4 anys.
  • S'acorda que durant la setmana vinent es traslladarà a les famílies informació sobre l'AMPA i de com fer-se socis.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada