divendres, 28 de juny del 2013

BescanviLlibres 2013

La segona sessió de la 1a fira d'intercanvi de llibres de text de l'escola Herrero va tindre lloc el passat dia 27 de juny al pati de l'escola. Les famílies participants van aportar els llibres d'enguany, se'ls van intercanviar entre elles i l'AMPA, organitzadora de la fira, també va posar a disposició dels interessats i interessades el dipòsit de llibres de text que va recollir durant el projecte de banc de llibres.


Entre la primera sessió de la fira del passat 13 de juny i la segona sessió del 27 de juny un total de 30 famílies de l'escola Herrero han aconseguit els llibres de text del curs vinent per als seus fills i filles i es beneficiaran de l'estalvi que suposa no haver-los de comprar.

L'AMPA s'alegra per l'estalvi que suposa per a les famílies que cada vegada tenen més dificultats, ho estan passant cada dia pitjor i des de l'administració educativa no es fa res més que retallar en ajudes i quan es concedeixen no s'abonen amb puntualitat. L'AMPA s'alegra molt també pel que significa que 30 famílies aprofiten materials docents en bon estat perquè pensem que, independentment de crisis econòmiques o no, s'ha de tindre cura dels llibres de text i fer possible que s'aprofiten sempre que es puga. És per això que entre tots i totes, mares, pares, xiquets, xiquetes i mestres hauríem de comprometre'ns a tindre cura dels llibres (no escriure en ells i si s'escriu utilitzar sempre un llapis, subratllar amb llapis, folrar-los sempre que es puga, etc) i entre tots transmetre estima per ells perquè puguen utilitzar-se l'any següent.

Agraïm a totes les famílies que han assistit a les dues sessions de la fira d'intercanvi la vostra participació i us demanem que feu molta difusió per a la propera edició del BescanviLlibres 2014, 2a fira d'intercanvi de llibres de text 
i així es puguen reutilitzar més llibres de text en bon estat i més famílies es puguen beneficiar.

Per últim recordeu que aquesta fira d'intercanvi de llibres ha estat adreçada a totes les mares i pares i alumnat del centre, socis i no socis de l'AMPA.









1 comentari:

  1. Muchas gracias por la impagable labor que estáis realizando como AMPA.
    Nosotros somos una de las familias que este año nos hemos beneficiado del intercambio de este año y estamos muy agradecidos tanto con la familia que nos ha facilitado los de su hijo como con el tutor que hizo lo posible por que nos llegaran en un estado impecable para poder ser aprovechados.
    Mil gracias a todos los que os habéis comprometido en este maravilloso proyecto.

    ResponElimina