dissabte, 7 de juny del 2014

Resum de l'assemblea ordinària de l'AMPA - 29/05/2014

Resum de la reunió de l'assemblea ordinària de l'AMPA del passat dijous 29 de maig de 2014 a les 20h al menjador de l'escola.


1. Es va llegir l'acta de l'anterior assemblea ordinària de l'AMPA (30/05/2013) i es va aprovar.

2. S'aprovà el balanç econòmic de l'AMPA amb un saldo inicial a principi de curs passat de 8.305,24 euros, unes despeses durant el curs de 5.507,98 euros, uns ingressos de 2915,80 euros i un saldo total en finalitzar el curs actual de 5.712,86 euros.
3. S'informà a l'assemblea de la baixa com a membres de la junta de l'AMPA de Marisa Beltrán, Irene Martínez i  Elena Segarra.
4. Es va informar a l'assemblea d'alguns projectes i tasques realitzats per l'AMPA: 

-Activitats extraescolars.
-Banc de llibres.
-Equipament audiovisual d'una aula.
-Situació de les peticions pendents de manteniment a l'ajuntament (calefacció central, portes d'accés, escala d'emergència, gas ciutat per a la cuina, repintar el centre, etc)
-Instal·lació de ventiladors en l'última planta de l'escola a càrrec de l'AMPA (pendent de pressupostar). Conselleria no es fa càrrec.
-Col∙laboració amb l'escola i les seues activitats docents, reunions periòdiques amb l'equip directiu.
-Campanya Què milloraries de l'escola Herrero?

5. Es va informar a l'assemblea de la situació de les mobilitzacions en les quals de moment no hi ha cap canvi en l'actitud de conselleria. Es va aprovar continuar amb les mobilitzacions convocant concentracions a les 13 h al c. Herrero i a les 18 h a Sta Clara per als dies 2, 9 i 16 de juny. També es va aprovar realitzar una declaració pública adreçada a les famílies, interessats i a la premsa sobre la nostra postura i reclamant respecte per les decisions del Consell Escolar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada