divendres, 13 de juny del 2014

Reunió de les famílies que formen part del Banc de Llibres - 26/06/2014 - 18 h

Us recordem a totes les famílies sòcies de l'AMPA que formeu part del Banc de llibres que el proper dijous 26 de juny a les 18 h hem quedat a l'escola per recollir tots els llibres, triar-los, seleccionar-los, fer els lots corresponents per a cada família, decidir quins llibres nous s'han de comprar i així poder calcular més endavant la quota resultant que haurà d'abonar cada família.

Els llibres usats que es donen al BANC hauran d'estar en bon ús, sense ratlles i esborrats, en cas que s'hagen escrit durant el curs. Les famílies que estan inscrites al BANC DE LLIBRES que encara no s'han fet sòcies de l'AMPA si no paguen la quota corresponent al curs 2013/2014 abans del 26 de juny no podran formar part del banc.

El BANC DE LLIBRES no el gestiona només l'AMPA i/o l'escola sinó totes les famílies que en som membres. Per tant, és responsabilitat de tots i totes que, aquest projecte que ens beneficia a tots, funcione. Els llibres de text del BANC DE LLIBRES són de l'escola, no són de les famílies, i per tant, no s'han de ratllar, s'ha de tindre la màxima cura d'ells durant el curs, s'han de folrar si són nous i se'ls posarà un segell identificador al seu interior.

A continuació us enllacem els dos apunts anteriors més recents del nostre blog sobre el tema del Banc de Llibres:

Resum de la reunió informativa sobre el BANC DE LLIBRES - 7/5/2014

Banc de llibres - creació i procediment

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada