dimarts, 6 de novembre del 2012

Sessió informativa sobre prevenció de drogodependències [19/11/2012, 15:30 h]

L'escola Herrero, l’AMPA de l’escola Herrero i l'ajuntament de Castelló van a desenvolupar un programa de prevenció familiar de les addiccions titulat “EN FAMÍLIA, claus per a a previndre el consum de drogues”.

En primer lloc, es realitzarà una sessió informativa el dia 19 de novembre a les 15:30 h, a la qual es convida a totes les mares i pares dels escolars del nostre centre. En aquesta sessió es tractarà la importància de la família en la prevenció de conductes de risc, tasca en la qual tenim molt per a aprendre i com més d'hora es comença molt millor. Per això, aquesta convocatòria es dirigeix a qualsevol mare o pare sense importar l'edat de les filles/fills. Cal tenir en compte que des de l'educació infantil ja es comença a educar en els temes que es tractaran.

En la sessió s'informarà sobre les possibilitats d'ampliar i aprofundir en diversos temes de gran importància, tals com la comunicació, l'afecte, l'organització, etc., dins la família.
Si teniu intenció d'assistir a la sessió informativa només cal que ens ho feu saber per correu electrònic (ampa.cp.herrero@gmail.com) amb el nom i cognoms del pare o mare que assistirà abans del 15 d'octubre de 2012.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada