dijous, 17 de gener del 2013

Informació i activitats interessants [9/01/2013]


Activitats i informació que pot ser d'interès per a vosaltres i la vostra família.

Comencem amb 10 consells útils per a nens i adolescents que naveguen per internet. Continuem amb informació sobre Mestresclass, una plataforma oberta, col·laborativa i de lliure accés, que acaba de nàixer i que vol recollir el coneixement del professorat en format audiovisual. Informació sobre el taller Arquitectures Menudes, adreçat a xiquets entre 4 i 7 anys. I per últim, un article molt interessant de Milagros Pérez Oliva sobre la política lingüística a l'estat espanyol.

10 consells per a nens i adolescents que naveguen per internet


Mestresclass
Mestresclass és una plataforma oberta i col·laborativa, en construcció permanent, que dóna visibilitat al coneixement del professorat. Aquest coneixement té dues vessants principals: el know how (saber com), és a dir, aquelles pràctiques docents de referència que mostren metodologies i tècniques didàctiques útils i innovadores. I els continguts, en format vídeo, que els mestres saben explicar millor que cap llibre de text o pàgina web existent a internet. Especialment aquells que són relatius al nostre país, la nostra llengua i cultura.


Arquitectures Menudes
Els dissabtes de febrer a l'EACC - Espai d'Art Contemporani de Castello. Per a xiquets entre 4 i 7 anys.


La guerra de las lenguas (Milagros Pérez Oliva)

També us recomanem que visiteu la secció del web de l'AMPA dedicada a enllaços i recursos que anem actualitzant periòdicament (https://sites.google.com/site/ampaescolaherrero/home/enllacos) i el recull de notícies que ens envia la FAPA i que anem recollint en el següent bloc: http://noticiesfapacastello.blogspot.com.es.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada