dilluns, 15 d’abril del 2013

Resum de la reunió de la junta de l'AMPA [11/04/2013]

Resum dels temes tractats i acords de la reunió de la junta de l'AMPA de l'escola Herrero del dijous 11 d'abril de 2013.
  • S'acorda aprovar l'ajuda que ens han demanat les professores responsables de l'hort ecològic de l'escola per la instal·lació de reg localitzat automatitzat. El pressupost de la instal·lació és de 82 euros.
  • S'acorda recolzar la vaga general d'educació del proper 9 de maig de 2013 i els tancaments als centres escolars que es faran la nit del 25 al 26 d'abril.
  • Després de la presentació del projecte de gestió del menjador escolar per part de l'empresa Cuinatur, i a falta que altres empreses interessades també ens puguen mostrar el seu projecte, s'acorda donar tot el suport a aquest projecte. Dins de la junta de l'AMPA fa temps que hi ha un acord unànim perquè es canvie l'empresa que gestiona el menjador (Intur) i el projecte de l'empresa Cuinatur pensem que és el que més s'ajusta a les necessitats dels nostres fills i filles. Del seu projecte destaquem el següent:
  1. L'empresa només es dedica a gestionar menjadors escolars que tenen cuina pròpia i elaboren el menjar al centre escolar.
  2. La proximitat dels seus proveïdors d'origen en la majoria dels aliments (Castelló, Morella, Torre d'En Besora, Villahermosa).
  3. La tercera part dels seus aliments tenen origen ecològic (arròs, pa, oli d'oliva, pasta, vedella, corder, etc).
  4. No inclou en el seu menú aliments precuinats ni de difícil identificació gastronòmica.
  5. Elaboració dels aliments de forma tradicional i cassolana.
  6. Preocupació per la cultura gastronòmica pròpia i difusió entre els xiquets i xiquetes.
  7. Els valors que vol transmetre coincideixen amb els valors del projecte educatiu de l'escola.
  8. Hi ha menús diferenciats per a cada estació de l'any que inclouen la seua valoració dietètica i recomanacions alimentàries.
  9. El preu pot igualar les altres ofertes però no considerem que siga un factor essencial.
  • Els altres temes pendents, Festa per la Llengua i recollida i reutilització dels llibres de text es tractaran en la propera reunió.
  • S'acorda tornar a reunir-se el proper dia 18 d'abril de 2013 a les 15:30 h a l'escola.

Com sempre, us recordem que si us interessa i voleu que es tracte algun altre tema o voleu proposar o opinar sobre algun dels temes sobre els quals parlarem, només cal que ens envieu un mail a l'adreça de correu electrònic de l'AMPA.

1 comentari:

  1. Desde aquí mi agradecimiento al gerente de la empresa que vino a exponernos su proyecto.
    A falta de ver posibles ofertas de otras empresas, la de esta me pareció sumamente original, además de comprometida con una buena educación en lo saludable -gastronómicamente hablando- y en algo tan importante como son los valores respecto a una alimentación sostenible ambientalmente, garantizándonos que la mayoría de sus proveedores son locales y reciben las visitas en sus instalaciones de grupos de alumnos donde les muestran el modo en que trabajan y procesan los alimentos que suministran al colegio.....sobre el papel, todo un ejercicio de transparencia de la que tanto se echa de menos en estos tiempos.

    ResponElimina