divendres, 19 d’abril del 2013

Resum de la reunió de la junta de l'AMPA - 18/04/2013

Resum dels temes tractats i acords de la reunió de la junta de l'AMPA de l'escola Herrero del dijous 18 d'abril de 2013.
  • S'acorden els tallers i les compres d'última hora (fil de llana i tela) per a la Festa per la Llengua d'enguany (Betxí, 21 d'abril de 2013).
  • S'acorda recolzar la vaga general d'educació del proper 9 de maig de 2013 i els tancaments als centres escolars que es faran la nit del 25 al 26 d'abril. 
  • S'acorda realitzar un tancament  a l'escola el dia 25 d'abril de 20 a 24 h sumant-mos als tancaments que es realitzaran en molts centres educatius de tot l'estat espanyol dins de les reivindicacions de la plataforma estatal en defensa de l'educació pública. La FAPA també informa del calendari de mobilitzacions a l'enllaç següent: http://www.fapacastello.com/documentos/13-0410%20calendario%20de%20movilizaciones.pdf
  • S'acorda realitzar un escrit de recolzament al mestre José Ignacio Ortigosa (secretari del centre) adreçat a la conselleria d'educació que després de les últimes retallades de places restarà sense plaça al centre. José Ignació Ortigosa ha estat mestre de l'escola Herrero durant 19 anys. També volem destacar que els seus alumnes de cicle també estan afectats per aquesta modificació de places/retallada perquè es queden a meitat de cicle i hauran de canviar de mestre. En l'escrit es demanarà que José Ignacio Ortigosa puga estar un any més al centre i acabar així el cicle amb el mateix alumnat.
  • S'acorda posar data a la propera reunió de la junta de l'AMPA que serà el proper dia 2 de maig de 2013.
  • S'acorda posar data a l'assemble ordinària de l'AMPA que serà el proper dia 30 de maig de 2013.
  • S'acorda posar data al lliurament d'orles a l'alumnat de 6é que serà el proper 17 de juny de 2013.
  • S'acorda posar data a la festa de Fi de curs que serà el divendres 21 de juny de 2013.
  • Es va debatre una proposta de finançament per part de l'AMPA dels viatges que faça l'alumnat amb els mestres o les famílies que tinguen caràcter cultural. Es va decidir continuar parlant del tema en la següent reunió de la junta del proper dia 2 de maig.
Com sempre, us recordem que si us interessa i voleu que es tracte algun altre tema o voleu proposar o opinar sobre algun dels temes sobre els quals parlarem, només cal que ens envieu un mail a l'adreça de correu electrònic de l'AMPA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada