dijous, 30 de gener del 2014

CAMPANYA CONTRA ELS CANVIS EN ELS CURRÍCULUMS I ELS LLIBRES DE TEXT

La Plataforma Estatal per l'Escola Pública, exigint el complet finançament de l'ensenyament públic amb els fons públics, anuncia que inicia una campanya, de forma conjunta amb totes les plataformes existents, en la que crida a les Comunitats Educatives de tots els centres educatius a la presa d'acords en els Consells Escolars perquè no es canvien els llibres de text que s'estiguen utilitzant en l'actualitat, atès que:

• Són perfectament vàlids i han de seguir sent-ho durant un mínim de quatre anys des del curs per al que van ser adquirits.

• Els canvis curriculars que es proposen ara no tindran una gran vigència i, a més, no són canvis essencialment dels continguts, sinó de l'enfocament dels mateixos per motius ideològics.

• Hi ha grans dificultats de les famílies per a assumir costos per l'adquisició de llibres de text i materials curriculars.

• Els bancs de llibres que s'han creat han de continuar sent usats perquè suposen un capital social que ha de ser respectat i defès.

Per a això, s´adjunta un model a utilitzar en tots els Consells Escolars, especialment en els dels centres educatius, perquè es convoquen reunions extraordinàries dels mateixos per aquest motiu, així com un altre de possible resolució, i es fa un crida expressa que siguen utilitzats de forma urgent i massiva.

S'adjunta un model/esborrany de resolució del Consell Escolar per si resulta d'ajuda.

La Plataforma estatal, contra els canvis en els currículums i llibres de text
http://stepv.intersindical.org/noticies/article/la_plataforma_estatal_contra_els_canvis_en_els_curriculums_i_llibres_de_tex



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada