dimarts, 21 de gener del 2014

Resum de la reunió de la junta de l'AMPA - 16/01/2014

Us informem dels acords i dels temes tractats durant la reunió de la junta de l'AMPA del passat dijous 16 de gener de 2014:
  • Es va acordar enviar una carta a l'ajuntament amb una sèrie de peticions relacionades amb instal·lacions i manteniment de l'edifici: -Problemes amb el mal estat de la porta d'accés al pati. [Encara que les revisions diguen que està bé l'aspecte no és molt saludable] -Manca d'una escala d'incendis a la part est de l'edifici. -Instal·lació de calefacció central més eficient i econòmica. -Renovació/revisió de la instal·lació elèctrica. -Plantar algun arbre als laterals del pati per fer-ho més agradable per als xiquets i xiquetes i que puguen fer una mica d'ombra per als mesos de primavera i tardor. [En aquest punt tenim l'oposició de la direcció pel tema de qui regarà els arbres]. Hauríem d'aconseguir el compromís de l'ajuntament de fer un manteniment també dels arbres igual que el fan de la resta de l'edifici. -El canvi de sentit de les portes d'eixida al pati des de les escales de cada bloc. -Instal·lació d'una connexió de gas natural per a la cuina per evitar les botelles de gas que sempre són un perill i més tindre-les prop del pati. -Revisió i/o canvi del sostre dels porxos. -Instal·lació de ventiladors de sostre a les aules (un per aula). Durant els mesos de setembre, octubre i abril, maig i juny fa moltíssima calor a les aules de tota l'escola. -Neteja més freqüent de la vorera de l'escola pel costat del carrer de Moyano). 
  • Estem negociant amb la direcció perquè la carta vaja signada per l'AMPA i l'escola. Encara hi ha algun assumpte en el qual no estem d'acord.
  • Es va decidir donar a Metges sense Fronteres els 196 euros recaptats durant el Mercat Solidari de Sta Llúcia.
  • Jornada continuada. L'AMPA ha nomenat a Pilar Montañés i Lidón Taus com a representants de les famílies en la comissió de seguiment de l'avantprojecte de jornada continuada. També es va acordar demanar a la FAPA que vinguen un dia a fer-nos una xarrada explicativa sobre el tema i que ens done la seua visió.
  • Es va informar a la junta de l'última reunió extraordinària del Consell Escolar on es van aprovar les al·legacions a la resolució provisional de supressió d'una unitat d'infantil a l'escola Herrero. Es van aconseguir vora 1500 signatures en contra de la supressió.
  • Es va informar a la junta de l'aprovació per part de la comissió pedagògica del Consell Escolar del Pla de Millora i de la seua presentació als òrgans administratius d'educació.
  • S'acorda informar a l'Associació de Veïns del Raval de la Trinitat que les famílies de l'AMPA agraïm la invitació a participar en el seu Mercat de Sta Llúcia però considerem que els dos mercats tenen finalitats diferents, horaris diferents i públic ben diferent. Per tant continuarem organitzant el nostre Mercat Solidari el dissabte més proper de Sta Llúcia i convidem a l'Associació de Veïns a visitar-nos igual que nosaltres visitarem el seu de la placeta Mallorca.
  • Situació del Banc de llibres. Es va informar que en l'actualitat hi ha 25 famílies interessades en el projecte i que s'haurà de donar una nova empenta informativa al projecte. També es va informar a la junta que el proper dissabte 25 de gener a les 10:30 hi ha una xarrada per part de la FAPA al voltant dels bancs de llibres.
  • Es va informar a la junta de la situació en que està la nova activitat extraescolar "Escola de Migdia" en la qual només hi ha 3 inscripcions i per tant es dona per anul·lada. I també es va informar de la situació dels interessats i interessades en "Per fer deures" on hi ha 25 inscripcions. Així que informarem al centre perquè puguen habilitar l'aula corresponent. En relació a aquest tema la junta va acordar que a partir d'ara les peticions d'activitats extraescolars per part de les familíes hauran de tindre un nombre mínim d'interessats (8).
  • S'acorda encarregar la compra de la nova pancarta de l'AMPA a l'empresa de copisteria IPSO FACTO.
  • S'informa a la junta que la sol·licitud per participar en el el pregó de la Magdalena ja està presentada. La participació a l'Ofrena a la Mare de Déu, igual que altres anys, serà a nivell individual.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada